anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zgubiona przesyłka

Client:102973852
#7 Wielbiciel

Bardzo proszę o zlokalizowanie mojej przesyłki. Od czwartku widnieje informacja, że jest przekierowana do innego punktu i nastąpiła cisza. Przesyłka miała dojść właśnie w czwartek, mam info, że jest opóźniona i nic więcej. Zależało mi na czasie, bo to prezent. 

Nr przesyłki: 

AD01GZBUB3

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Client:102973852 

Konsultuję temat i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Wracam z odpowiedzią.

Przesyłka jest już w punkcie odbioru i możesz ją odebrać na oświadczenie odbioru.

Nie otrzymałeś informacji i kodu odbioru z powodu błędów systemowych przyjmowania jej na stan punktu. Ale najważniejsza informacja jest taka, że paczkę można odebrać już z punktu ŻABKA, ul. Wyzwolenia 86, 71-560 Szczecin.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Dziękuję za odpowiedź. Jak mogę odebrać przesyłkę bez kodu? Mam pokazać tę wiadomość?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

Już wyjaśniam. Możesz odebrać paczkę na "oświadczenie odbioru" - oznacza to, że przekazujesz pracownikowi punktu - dokument (może być ręcznie napisany):

Potwierdzam odbiór swojej przesyłki z punktu:...
Numer Przesyłki:...
Imię i Nazwisko Odbiorcy:...
Zweryfikowany na podstawie dokumentu (np. numer dowodu osobistego:...
Dnia:...

Pracownik punktu wysyła to do opiekuna punktów odbioru i oznaczamy taką przesyłkę w systemie jako "doręczona". Dodatkowo wysłaliśmy interwencję do oddziału doręczającego - kurier ma w poniedziałek podjechać do punktu, aby spróbować poprawnie ją "systemowo doręczyć", ale podejrzewam, że chcesz ją odebrać szybciej, więc to oświadczenie wyżej jest jedynym innym sposobem.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Sprzedawca nie chce mi wydać paczki, bo nie nie ma numeru paczki, a numer przesyłki mu nie wchodzi w system. Co mam zrobić?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Paczka się znalazła, na kartonie znaleziono kod 

oznacz moderatorów