anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Změna telefonního čísla

Client:114282011
#7 Wielbiciel#

Dobrý den, jde prosím změnit telefonní číslo již při odeslané a zaplacené objednávce? Uvedla jsem české telefonní číslo a prodejce to nemůže odeslat, potřebuje polske číslo, ale prodejce píše, že to ve štítku už nemůže změnit. Děkuji. 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:114282011, u již vytvořené objednávky systémově na webu ani z naší strany telefonní číslo změnit nejde. Jedinou možností je změna přímo prodejcem (kde je tedy problém s již přednastaveným vygenerováním štítku) anebo po odeslání kontaktovat dopravce. Poslední alternativou je zrušení objednávky, vrácení platby a nového objednání.

Nicméně důležitější asi je, proč je taková změna nutná - při nákupu na Allegro.cz a při doručení do Česka je naopak české číslo žádoucí a neměl by podobný zádrhel nastat. O jakou Vaši objednávku se přesně jedná? 

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

Client:114282011
#7 Wielbiciel#

Děkuji za info. Objednávala jsem z allegra z Polska a prodejce neumožňuje dopravu do Česka, proto jsem si nechala balíček poslat kousek od nás do Polska, kde si ho vyzvednu, akorát to pánovi nejde vytisknout a změnit kvůli českému číslu. Zkusím ho poprosit o zrušení a objednala bych to znovu se správným telefonním číslem. 

oznacz moderatorów