anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błędnie dostarczona paczka (kurier)

Client:70623494
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, 

otrzymałam przesyłkę do mojego „safe place” - jestem umówiona z paroma kurierami na pozostawianie przesyłek podczas mojej nieobecności. Ostatnio sporo zamawiam, bez zastanowienia otworzyłam ją, lecz po otwarciu okazało się, że zawartość nie jest mi znana - paczka nie jest do mnie. Pytałam sąsiadów, też nie oczekiwali takiej przesyłki. Na etykiecie brak danych, jedynie nr przesyłki A001DP1KD3. Co zrobic w takiej sytuacji?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

az1rael
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @Client:70623494! Ta przesyłka została wysłana do automatu paczkowego i według naszego systemu została odebrana 4 grudnia. Czy możesz napisać, czy odebrałaś tę przesyłkę z automatu na Niedźwiedziej 14? Czy możliwe, że odebrał ją ktoś inny i umieścił ją w Twoim safe place?
Poproszę zespół Allegro One o kontakt z Tobą w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:70623494
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, dziękuję za pomoc:) 

rzeczywiście - odbierałam koleżance dużo paczek 4.grudnia, ale minęło tyle czasu, że nie powiązałam tej przesyłki z tą sytuacją. Paczka musiała się zawieruszyć i czekała do wczoraj na odkrycie 🙂 przesyłka należy do koleżanki. Przepraszam za zamieszanie i jeszcze raz dziękuję za szybką pomoc 🙂 pozdrawiam 🙂

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry @Client:70623494! Nie ma sprawy! Najważniejsze, że wszystko się wyjaśniło 🙂 Pozdrawiam! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów