Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zwróciłem produkt za pomocą automatu pączkowego Orlen zgodnie z instrukcją, tzn. napisałem kod na paczce i umieściłem w paczkomacie. Następnego dnia kurier ją odebrał i otrzymało status paczka w drodze. Mija już trzeci dzień takiego statusu. Co dalej zrobić?
@pa_84 poprosiłam o sprawdzenie, dlaczego przesyłka nie otrzymała dalszych statusów. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@pa_84 wyjaśniamy, co stało się z przesyłką. Jeśli do 5 sierpnia nie zmieni statusu, złóż proszę reklamację za pomocą tego formularza.
Dziękuję, czekam zatem
Witam, mam kolejny problem z kolejnym zwrotem, został wydany do doręczenie po czym otrzymał status „ błędny region doręczenia”. Co to oznacza.
Druga sprawa jest taka, że nie dział link do formularza.
@pa_84 Wysyłam jeszcze raz link:
Proszę Cię o podanie numeru tej drugiej przesyłki- sprawdzę to.
AD00R2F881
@pa_84 Sprawdzam to 😉
@pa_84 Paczka wróciła na oddział, będzie ponowna próba doręczenia. Status był błędnie nadany.
Dziękuję
Dzień dobry,
niestety po trzech próbach nie udało się doręczyć przesyłki, rozumiem że paczka wróci do mnie.
Jakie dalsze kroki mam podjąć żeby zwrócić przedmiot i odzyskać pieniądze?
Cześć @pa_84, zgłosiliśmy interwencję u przewoźnika w sprawie tej przesyłki. Jak tylko otrzymamy odpowiedź i więcej informacji, wrócimy do Ciebie do tego wątku.
Dzień dobry,
czy udało się coś ustalić z moją przesyłką, nie zmienia ona statusu od 6 sierpnia.
Dzień dobry @pa_84! Ponieważ kurierowi nie udało się dostarczyć, przesyłki została skierowana do naszego magazynu i stamtąd zostanie wysłana do sprzedającego.
Poprosiłam o wysłanie do Ciebie szczegółowych informacji w tej sprawie w wiadomości e-mail.
Bardzo przepraszam za te problemy!
Dzień dobry, czy moja przesyłka została wysłana?
Czy mogę otrzymać potwierdzenie wysyłki i doręczenia ?
@pa_84 Ponagliłam Twoje zgłoszenie 53599174. Doradca niebawem udzieli Ci wszystkich informacji. Proszę Cię o cierpliwość.
Potwierdzenie wysyłki powinno przyjść na maila po umieszczeniu przesyłki w maszynie nadawczej.
Co do potwierdzenia doręczenia, to Allegro Delivery nie świadczy usługi zwrotnego potwierdzenia odbioru, ani potwierdzenia doręczenia.