anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dpd pobranie na Słowacje

LaFafik
#8 Zapaleniec#

Witam, mam pytanie wysłałem pierwsza paczkę za pobraniem na Słowację  moze mi ktos powiedziec gdzie i kiedy moge sie spodziewac zaplaty za paczke na swoim koncie bankowym czy na allegro ??

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

LaFafik
#8 Zapaleniec#

paczka zostala dzisiaj odebrana 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@LaFafik wszystkie informacje na ten temat znajdziesz tutaj 🙂 
W przypadku metod rozliczanych z nami (czyli np. Allegro DPD Kurier Słowacja) 

• Wpłaty za przesyłki pobraniowe nie dostaniesz bezpośrednio od kupującego ani przewoźnika. Zrealizuje ją nasz operator płatności – Allegro Finance.
  • Wpłatę za zamówienie z płatnością przy odbiorze dostaniesz na saldo w zakładce Środki i historia operacji. Zobaczysz tam wtedy sekcję Ustawienia wypłat PLN za przesyłki pobraniowe Allegro Standard. Aby zarządzać wpłatą, aktywuj wypłaty w sekcji Wypłaty za przesyłki pobraniowe Allegro Standard, w zakładce Ustawienia wypłat.
  • W zakładce Wypłaty za przesyłki pobraniowe Allegro Standard sprawdzisz szczegóły opłat od klientów za przesyłki pobraniowe. Znajdziesz tam wszystkie wypłaty, jakie zleciliśmy dla Ciebie od 1 sierpnia 2023 do 3 czerwca 2024 za przesyłki pobraniowe Allegro Standard. Szczegóły wypłat od 4 czerwca 2024 znajdziesz w zakładce Środki i historia operacji. Sprawdź szczegóły.
  • Kwotę za zamówienie otrzymasz na saldo w ciągu maksymalnie 2 dni roboczych po tym, gdy kupujący odbierze przesyłkę. Pieniądze znajdziesz w zakładce Środki i historia operacji – zarówno dla zamówień z allegro pl, jak i rynków zagranicznych. Wpłaty wyślemy raz dziennie na Twój rachunek bankowy. Damy Ci też o tym znać w sekcji Płatność za pobraniem, gdy nadajesz paczkę w Wysyłam z Allegro. Nie możesz zmienić częstotliwości wypłat ani zlecić wypłat automatycznych czy na żądanie.
  • W ramach jednego przelewu możesz dostać wpłaty od kilku kupujących. Będzie to łączna kwota za wszystkie zamówienia z danego dnia roboczego.
  • Tytuł przelewu z wpłatami od kupujących to: Wypłata Allegro Finance sp. z o.o. Id(numer wypłaty) login.
  • Informacje o wpłacie za przesyłkę znajdziesz w zakładce Zamówienia. W szczegółach wybranego zamówienia, w sekcji Szczegóły pobrania zobaczysz:

• kwotę, którą zapłacił kupujący
    • numer rachunku, na który wpłynęła wpłata za zamówienie
    • imię i nazwisko właściciela konta bankowego.
   Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów