anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odstoupení od objednávky

Client:104586810
#7 Wielbiciel#

Dobrý den, 

Objednal jsem si zboží a dosud nebylo dodáno. Prodávající neraguje. Chci odstoupit od objednávky a vrátit peníze. Bohužel to po mě chce zaslat zboží zpět. Jenže já nic nedostal? 

Co mám dělat? 

S pozdravem Jiří Martinek 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

Czah-nik
#12 Orędownik#

@Client:104586810 po polsku pisz, nikt Ciebie nie rozumie. PO POLSKU

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dzień dobry, 

Zamówiłem przedmiot, który jeszcze nie został dostarczony. Sprzedawca nie oszukuje. Chcę anulować zamówienie i otrzymać zwrot pieniędzy. Niestety chce mi odesłać towar. Ale nic nie dostałem? 

Co powinienem zrobić? 

Z poważaniem, Jiří Martinek

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Czah-nik klienci Allegro z Czech nie muszą pisać po polsku, żeby otrzymać od nas pomoc tutaj, więc następnym razem, jeśli nie masz do napisania nic merytorycznego, zostaw proszę dla siebie uwagi tego typu. 

Ola
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

Czah-nik
#12 Orędownik#

@_HolaOla_ tego samego się po moderatorach spodziewam, a jednak piszecie komentarze na odczepnego, zamiast pomóc. Sprawa została przekazana do odpowiedniego działu i sobie tam posiedzi 3 miesiące.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Czah-nik pomagamy Wam tutaj codziennie, przez 365 dni w roku, od prawie 5 lat. W dużej części spraw, zgłoszeń czy wątków jesteśmy w stanie pomóc Wam od razu, ale część z nich wymaga konsultacji, czy wyjaśnienia z zespołami, które są odpowiedzialne za funkcjonowanie danego obszaru. 

Ola
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

eightbitclone2
#14 Krzewiciel#

Daj spokój, nie pomagacie prawie  nikomu.  Robicie trochę pozoracji że coś sie dzieje ,  właśnie w stylu przekazania do odpowiedniego działu . Zresztą, spora część  moderatorek sprzed 5 lat,  tez sobie dawno odpuściła tę pracę. Co im parę razy tu doradzałem 😉  Ja dostałem bana wtedy ale dziewczyny wam też podziękowały za współpracę i pewnie wyszły jednak na ludzi 😉

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

@Client:104586810, přímo na webu můžete zrušit nákup (tedy odstoupit od smlouvy) zpravidla do 3 dnů od vytvoření objednávky. Pokud tato doba již uplynula a prodejce zatím stále neodeslal zboží, je nejrychlejší cestou cestou založit na webu Allegro Diskuzi (přes možnost Nahlásit problém po nákupu v Informacích o nákupu). V Diskuzi můžete také požádat o pomoc naši podporu - a to v případě, kdy by prodejce nechtěl nebo nemohl Vaší žádosti vyhovět.

Marek
Moderator

Když dárky včas, tak Allegro!
Vybírejte z tisíců produktů a objednávejte s doručením do Vánoc.
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Zdravím, bohužel tato možnost nefunguje. Vždy po zadani mi napíše web, že objednávka ještě není po splatnosti odeslání a vrátí mě to zpět na začátek. 

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Rozumím. Diskuzi (tedy Nahlásit problém po nákupu) lze založit jen ve chvíli, kdy předpokládaný termín dodání zboží již uplynul (myslel jsem, že toto je i Váš případ).

Za této situace můžete prodejci napsat přes možnost Zeptat se na nákup (opět v Informacích o nákupu). Nicméně, prodejce tomu nemusí vyhovět (souvisí to s jeho interním hodnocením na Allegro) a k odeslání zboží tak může dojít - to pak stačí nepřebírat (nebo právě odeslat zpět).

Pokud by prodejce zboží neodeslal ani po předpokládaném termínu dodání, následně již můžete Diskuzi založit a v ní již musí prodejce situaci dořešit k Vaší spokojenosti.

Marek
Moderator

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Ještě se raději zeptám, Jiří, o jakou přesně jde objednávku? U Vaší poslední totiž Diskuzi již založenou vidíme. Pokud by se prodejce nevyjádřil do 24 hodin od jeho poslední reakci, požádejte v Diskuzi o pomoc naši podporu přes tlačítko Požádat Allegro o pomoc.

Marek
Moderator

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Jedná se o objednávku z října za 805kc včetně dopravy. Psal jsem mu už několikrát a nic. Zboží mělo 17.10.24 dorazit ke mě. Nikoliv že ho teprve možná pošle. 

Prosím o vyřízení a nejlépe vrácení peněz.  Pač se mi to jeví jako neferove jednání. 

Děkuji 

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Děkuji za potvrzení. V tom případě platí (i do budoucna) rada z prvního příspěvku, tedy založení Diskuze. Do ní jsme se v tomto případě již vložili a nyní stačí následovat pokyny a postup tam.

Marek
Moderator

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Děkuji za radu. Diskuzi jsem založil hned po uplynutí data, kdy mělo zboží dorazit. Bohužel to hned nešlo a nakonec jsem to zvládl. Snad v budoucnu nebudu muset nic takového řešit. Doufám, že to vše dobře dopadne. 

S pozdravem Jiří Martinek 

oznacz moderatorów