Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobrý den,
Objednal jsem si zboží a dosud nebylo dodáno. Prodávající neraguje. Chci odstoupit od objednávky a vrátit peníze. Bohužel to po mě chce zaslat zboží zpět. Jenže já nic nedostal?
Co mám dělat?
S pozdravem Jiří Martinek
@Client:104586810 po polsku pisz, nikt Ciebie nie rozumie. PO POLSKU
Dzień dobry,
Zamówiłem przedmiot, który jeszcze nie został dostarczony. Sprzedawca nie oszukuje. Chcę anulować zamówienie i otrzymać zwrot pieniędzy. Niestety chce mi odesłać towar. Ale nic nie dostałem?
Co powinienem zrobić?
Z poważaniem, Jiří Martinek
@Czah-nik klienci Allegro z Czech nie muszą pisać po polsku, żeby otrzymać od nas pomoc tutaj, więc następnym razem, jeśli nie masz do napisania nic merytorycznego, zostaw proszę dla siebie uwagi tego typu.
@_HolaOla_ tego samego się po moderatorach spodziewam, a jednak piszecie komentarze na odczepnego, zamiast pomóc. Sprawa została przekazana do odpowiedniego działu i sobie tam posiedzi 3 miesiące.
@Czah-nik pomagamy Wam tutaj codziennie, przez 365 dni w roku, od prawie 5 lat. W dużej części spraw, zgłoszeń czy wątków jesteśmy w stanie pomóc Wam od razu, ale część z nich wymaga konsultacji, czy wyjaśnienia z zespołami, które są odpowiedzialne za funkcjonowanie danego obszaru.
Daj spokój, nie pomagacie prawie nikomu. Robicie trochę pozoracji że coś sie dzieje , właśnie w stylu przekazania do odpowiedniego działu . Zresztą, spora część moderatorek sprzed 5 lat, tez sobie dawno odpuściła tę pracę. Co im parę razy tu doradzałem 😉 Ja dostałem bana wtedy ale dziewczyny wam też podziękowały za współpracę i pewnie wyszły jednak na ludzi 😉
@Client:104586810, přímo na webu můžete zrušit nákup (tedy odstoupit od smlouvy) zpravidla do 3 dnů od vytvoření objednávky. Pokud tato doba již uplynula a prodejce zatím stále neodeslal zboží, je nejrychlejší cestou cestou založit na webu Allegro Diskuzi (přes možnost Nahlásit problém po nákupu v Informacích o nákupu). V Diskuzi můžete také požádat o pomoc naši podporu - a to v případě, kdy by prodejce nechtěl nebo nemohl Vaší žádosti vyhovět.
Zdravím, bohužel tato možnost nefunguje. Vždy po zadani mi napíše web, že objednávka ještě není po splatnosti odeslání a vrátí mě to zpět na začátek.
Rozumím. Diskuzi (tedy Nahlásit problém po nákupu) lze založit jen ve chvíli, kdy předpokládaný termín dodání zboží již uplynul (myslel jsem, že toto je i Váš případ).
Za této situace můžete prodejci napsat přes možnost Zeptat se na nákup (opět v Informacích o nákupu). Nicméně, prodejce tomu nemusí vyhovět (souvisí to s jeho interním hodnocením na Allegro) a k odeslání zboží tak může dojít - to pak stačí nepřebírat (nebo právě odeslat zpět).
Pokud by prodejce zboží neodeslal ani po předpokládaném termínu dodání, následně již můžete Diskuzi založit a v ní již musí prodejce situaci dořešit k Vaší spokojenosti.
Ještě se raději zeptám, Jiří, o jakou přesně jde objednávku? U Vaší poslední totiž Diskuzi již založenou vidíme. Pokud by se prodejce nevyjádřil do 24 hodin od jeho poslední reakci, požádejte v Diskuzi o pomoc naši podporu přes tlačítko Požádat Allegro o pomoc.
Jedná se o objednávku z října za 805kc včetně dopravy. Psal jsem mu už několikrát a nic. Zboží mělo 17.10.24 dorazit ke mě. Nikoliv že ho teprve možná pošle.
Prosím o vyřízení a nejlépe vrácení peněz. Pač se mi to jeví jako neferove jednání.
Děkuji
Děkuji za potvrzení. V tom případě platí (i do budoucna) rada z prvního příspěvku, tedy založení Diskuze. Do ní jsme se v tomto případě již vložili a nyní stačí následovat pokyny a postup tam.
Děkuji za radu. Diskuzi jsem založil hned po uplynutí data, kdy mělo zboží dorazit. Bohužel to hned nešlo a nakonec jsem to zvládl. Snad v budoucnu nebudu muset nic takového řešit. Doufám, že to vše dobře dopadne.
S pozdravem Jiří Martinek