Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam ,czy mozecie mi sprawdzic co sie dzieje z dana paczka ? bo klient zakupil z czech i sie o nia dopytuje bo do niego nie przyszla.
Allegro International Automaty Paczkowe Czechy, InPost
Allegro A0013AIHX8
@robgod6087 przesyłka została zwrócona do nadawcy, dowiaduję się dlaczego tak się stało, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
@robgod6087 potwierdź proszę, czy odebrałeś tę przesyłkę zwrotną? W InPost ma ona numer 520107010066400000269721 i status wskazuje, że została odebrana.
Tak paczka wróciła do mnie , ale dlaczego ?
@robgod6087 otrzymałam odpowiedź od InPost, że szczegóły dotyczące niedoręczenia tej przesyłki powinieneś otrzymać w wiadomości e-mail od oddziału. Sprawdź to proszę, może wpadła do SPAMu. Jeśli jej nie będzie, to skontaktuj się proszę z supportem InPost, poproszą o ponowne przesłanie wiadomości w tej sprawie.
witam, chcialbym zlozyc reklamacje odnosnie tej paczki. korzystam z formularza reklamacji wyslanego z dzialu allegro i jak wpisuje nr przesylki to podaje mi ze wpisuje bledny numer 🙂 prosze o sprawdzenie tego czemu tak sie dzieje?
@robgod6087 korzystasz z tego formularza?
to jest oczywiste ze z tego . allegro wyslalo mi link z formularzem do wypelnienia na email, ale jak wpisuje numer paczki to wyskakuje mi ze bledny numer paczki wpisuje 🙂 kabaret . co teraz ?
@robgod6087 Reklamację możesz również złożyć poprzez formularz kontaktowy. Przekaż tam wszystkie dane, a doradca pomoże Ci w tym procesie. 🙂