anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z paczka

robgod6087
#8 Zapaleniec#

witam ,czy mozecie mi sprawdzic co sie dzieje z dana paczka ? bo klient zakupil z czech i sie o nia dopytuje bo do niego nie przyszla. 

Allegro International Automaty Paczkowe Czechy, InPost 

Allegro A0013AIHX8

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@robgod6087 przesyłka została zwrócona do nadawcy, dowiaduję się dlaczego tak się stało, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@robgod6087 potwierdź proszę, czy odebrałeś tę przesyłkę zwrotną? W InPost ma ona numer 520107010066400000269721 i status wskazuje, że została odebrana. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

robgod6087
#8 Zapaleniec#

Tak paczka wróciła do mnie , ale dlaczego ? 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@robgod6087 otrzymałam odpowiedź od InPost, że szczegóły dotyczące niedoręczenia tej przesyłki powinieneś otrzymać w wiadomości e-mail od oddziału. Sprawdź to proszę, może wpadła do SPAMu. Jeśli jej nie będzie, to skontaktuj się proszę z supportem InPost, poproszą o ponowne przesłanie wiadomości w tej sprawie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

robgod6087
#8 Zapaleniec#

witam, chcialbym zlozyc reklamacje odnosnie tej paczki. korzystam z formularza reklamacji wyslanego z dzialu allegro i jak wpisuje nr przesylki to podaje mi ze wpisuje bledny numer 🙂 prosze o sprawdzenie tego czemu tak sie dzieje?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@robgod6087 korzystasz z tego formularza?

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

robgod6087
#8 Zapaleniec#

to jest oczywiste ze z tego . allegro wyslalo mi link z formularzem do wypelnienia na email, ale jak wpisuje numer paczki to wyskakuje mi ze bledny numer paczki wpisuje 🙂 kabaret .  co teraz ? 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@robgod6087 Reklamację możesz również złożyć poprzez formularz kontaktowy. Przekaż tam wszystkie dane, a doradca pomoże Ci w tym procesie. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów