anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Twisto

Client:118306485
#7 Wielbiciel#

Druhou platbu musím vypálit do twistu. Ale nevím jak. V telefonu mám pouze informaci v SMS, že musím zaplatit.
Moje e-mailová adresa byla uvedena, že tam bylo více informací. Na adrese však nic nebylo. Twisto jsem použil již dříve, ale pouze jednou. Poprvé nebyly žádné problémy a vše bylo poměrně jednoduché. A teď nevím, jak zaplatit. Nepamatuji si to a nemám tu žádné podrobnosti, nic.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

m_david
Expert Allegro.cz

Zdravím @Client:118306485, systém by Vás určitě neměl pustit dokončit objednávku v případě, kdy by si e-mail, který zadáváte do Twista, lišil od e-mailu, ke kterému je na Allegro vytvořen Váš účet. Čili oba tyto e-maily musí být stejné. Když jsme v minulém vlákně řešili komplikace s vygenerováním zpětného štítku, viděl jsem, že na Allegro máte dva účty, každý pod jinou adresou (jeden jako Apple ID a druhý na gmailu). Zkuste prosím nejprve mrknout na obě adresy.

Pokud by platební údaje přesto nikde nebyly, je potřeba kontaktovat přímo podporu Twisto - www.twisto.cz/kontakt/

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Ano, mám dva účty, dva jsem si vytvořil, protože jsem se nemohl přihlásit k jednomu a nepamatoval jsem si přihlašovací údaje. Nyní vidím svůj druhý účet. Co musím udělat pro nastavení 2, protože ho teď používám.

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Nejprve se ještě vrátim k platebním údajům k Twistu - pro ty je důležitý především daný e-mail - platební údaje najdete tam. Samotný účet (a přístup do něj) na Allegru tak není pro platbu tak podstatný.

Nicméně, pokud si do některého z Vašich účtů na Allegro nepamatujete přihlašovací údaje, můžete zvolit možnost Obnovit heslo na této stránce - allegro.cz/prihlaseni?origin_url=%2F

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

K oběma účtům se již mohu přihlásit.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Mám přístup na zadanou e-mailovou adresu, ale neobdržela jsem žádnou zprávu s platbou a nemám žádné údaje. Pouze SMS zpráva na můj telefon, že mám zaplatit 2. platbu a že další info bude na emailové adrese a je uvedena moje adresa.

oznacz moderatorów

m_david
Expert Allegro.cz

Pokud by nikde nebyly platební údaje k dohledání, je potřeba kontaktovat přímo Twisto na www.twisto.cz/kontakt/

Marek
Moderator
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Děkuji za odpověď.

oznacz moderatorów