Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
...czy ciągle 100 lat za [edytowano] Nie mówię o kurierach, tylko o dostawach do punktów/automatu.
do tytułu - owszem niby mają być dostarczane , ale zwykle mają poślizg więc nie licz na to .
do treści - dlaczego nie skorzystałeś z pewniejszej dostawy ?
Czemu zwykle poślizg? U mnie w Poznaniu jeszcze się nie zdarzyły obsuwy. Dla mnie Allegro One jest tak samo pewne jak inPost, z tym że nie dowożą w soboty (ale za to dowożą czasem po 22:00 tego samego dnia).
@ekhangell jesteś jednym z niewielu ,którym się udało dostać paczkę na czas ,wątków tu na Gadane cała masa i nie tylko tu , poczytaj https://www.globkurier.pl/opinie-allegro-one ,osobiście spróbowałem dla testu jak nas sprzedawców przymusili do wprowadzenia tej usługi , nie zrobię tego nigdy więcej , może w oczach niektórych zabrzmi śmiesznie , ale wolę jako nadawca i również odbiorca Pocztę Polską od Łonów , nie wspominając o hegemonie na rynku przesyłek
Pewnie mam szczęśliwy rejon, bo już z 10+ razy korzystałem i zawsze idealnie.
Logistyka rzecz niełatwa.
Moje gratulacje, w Poznaniu może pracownicy Allegro roznoszą?
Możliwe, kilka km od siedziby.
jeżeli nie dojeżdżają od poniedziałku do piątku, to dlaczego miałyby dojeżdżać w sobotę 🤔
Nazwanie Brzoski „murzynem” nie wypadło najlepiej 🙁
A taki tam żarcik.
W soboty dostawy są ze Smartem, tak jest w InPost ale One Box skorzystałem raz(nie było wyboru) i niestety doszło tydzień później i po poszukiwaniach więc nie potrzebuje wrażeń i nie korzystam.
Jaka miejscowość?
Jeszcze pytanie – czy jest jakaś szansa na "podjechanie" sobie gdzieś po paczkę w sytuacji, gdyby np. paczka znajdowała się już w moim mieście/okolicy, ale jeszcze nie została umieszczona w paczkomacie? Cholernie zależy mi na odbiorze przed weekendem, a boję się, że jednak nie dowiozą do końca dnia dzisiejszego.
jaki status ma Twoja przesyłka ?
Na razie nawet nie wyjechała, pytam wstępnie.
No i proszę – zamówienie o 9:00, dostarczenie z Łodzi do Poznania o 21:00 tego samego dnia. Pełna satysfakcja. [edytowano]
@ekhangell Tego typu wypowiedzi nie są akceptowane na Gadane. Jeśli nie zauważyłeś, to w pierwotnym poście również usunęłam niedopuszczalny fragment.
@w_kiwi Taka "poprawność polityczna" czasami (podkreślam: czasami) ociera się o śmieszność. Nawet Rada Języka Polskiego w kwestii negatywnych konotacji (i używania) słowa "Murzyn" wypowiada się niejednoznacznie; w skrócie - nie zaleca, ale i nie zabrania.
Ale już się boję, czy aby nie znikną z oferty allegro np. książki Agathy Christie "Dziesięciu Murzynków". I zostaną tylko te ze zmienionym (w Polsce dopiero w 2004 r.) tytułem: "I nie było już nikogo".
@szymela54 Bardzo trafne, a dobranie imion majstersztyk 😄
Hubert, Urszula, Jacenty, to nic?😡
@LEW433 Nie, to nie jest "nic". To są trzy piękne imiona 😊.