anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro i angielski

MAMY ROZWIĄZANIE!
Geminex
#10 Popularyzator
Witam, jak zawsze programisci musza  mnie wkurzac. Pytanie : Dlaczego wyswietla mi sie angielaski ? " Confirm you are a human.
We have noticed unusual activity of your network or browser. We want to make sure that you are a human.

If something does not work

ID: bca3a1c6-05f7-cff7-d342-62f5c8326d75 "  Czy mam sie uczyc angielskiego, czy chodzi o to zebym tego nie zrozumial ?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Geminex Upewnij się, że jako język na Allegro masz ustawiony język polski. 

Nicol
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Geminex
#10 Popularyzator

Witam, oczywiscie ze mam polski !

oznacz moderatorów
Agent555
#20 Guru ⭐⭐

Oni wkurzają każdego , potrafią to doskonałe , 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Geminex czy w swojej przeglądarce również masz ustawiony język polski? 

Ola
oznacz moderatorów
Geminex
#10 Popularyzator

Ja wiem o co chodzi , chodzi o lenistwo programistow zamiast dopracowac program to ida na latwizne ! To nietylko Allegro , innym tez musialem pisac ze pracuje sie sumiennie a nie po lebkach. Teraz wyjasnie , wszystkie programy mam po polsku, jedynie windows jest w innym jezyku i to wyglada tak - jezeli programista jest sumienny to wszystko dziala a jak jest slaby to jezyk brany jest z ustawienia jezyka systemu -i to tyle na ten temat.

oznacz moderatorów
M.D-00 Geist
#11 Animator

"jedynie windows jest w innym jezyku" - No to wkurzaj się na siebie, że masz system w języku którego najwyraźniej nie znasz i nie znosisz.

oznacz moderatorów
Geminex
#10 Popularyzator

Cos z Toba jest chyba nie tak. ja w tym jezyku mam windowsa juz ponqd 20 lat i zawsze ,wszystko bylo po polsku i dalej jest.Oczywiscie procz kilku wyjatkow.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Geminex rozumiem Twoje stanowisko, ale kwestia wyświetlania języka nie wynika z zaniedbań czy braku sumienności po stronie naszych programistów. Wielu dostawców oprogramowania stosuje standardowe rozwiązanie, w którym aplikacje automatycznie dostosowują język interfejsu lub komunikatów systemowych do preferencji i ustawień językowych całego systemu operacyjnego (w tym przypadku Windowsa). Jest to powszechnie stosowany mechanizm, który ma na celu spójność działania oprogramowania z ustawieniami urządzenia użytkownika.

Ola
oznacz moderatorów
Geminex
#10 Popularyzator

Owszem, ale da sie to tez poprawic.Pozdrawiam

oznacz moderatorów