If something does not work
ID: bca3a1c6-05f7-cff7-d342-62f5c8326d75 " Czy mam sie uczyc angielskiego, czy chodzi o to zebym tego nie zrozumial ?
@Geminex Upewnij się, że jako język na Allegro masz ustawiony język polski.
Witam, oczywiscie ze mam polski !
Oni wkurzają każdego , potrafią to doskonałe ,
@Geminex czy w swojej przeglądarce również masz ustawiony język polski?
Ja wiem o co chodzi , chodzi o lenistwo programistow zamiast dopracowac program to ida na latwizne ! To nietylko Allegro , innym tez musialem pisac ze pracuje sie sumiennie a nie po lebkach. Teraz wyjasnie , wszystkie programy mam po polsku, jedynie windows jest w innym jezyku i to wyglada tak - jezeli programista jest sumienny to wszystko dziala a jak jest slaby to jezyk brany jest z ustawienia jezyka systemu -i to tyle na ten temat.
"jedynie windows jest w innym jezyku" - No to wkurzaj się na siebie, że masz system w języku którego najwyraźniej nie znasz i nie znosisz.
Cos z Toba jest chyba nie tak. ja w tym jezyku mam windowsa juz ponqd 20 lat i zawsze ,wszystko bylo po polsku i dalej jest.Oczywiscie procz kilku wyjatkow.
@Geminex rozumiem Twoje stanowisko, ale kwestia wyświetlania języka nie wynika z zaniedbań czy braku sumienności po stronie naszych programistów. Wielu dostawców oprogramowania stosuje standardowe rozwiązanie, w którym aplikacje automatycznie dostosowują język interfejsu lub komunikatów systemowych do preferencji i ustawień językowych całego systemu operacyjnego (w tym przypadku Windowsa). Jest to powszechnie stosowany mechanizm, który ma na celu spójność działania oprogramowania z ustawieniami urządzenia użytkownika.
Owszem, ale da sie to tez poprawic.Pozdrawiam