Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, od 7 sierpnia przesyłka ma status podjęta z maszyny przez kuriera i na tym stanęło, jak długo może trwać dostawa do paczkomatu allegro one box?
Nr przesyłki Allegro A00016MMY1
1500100900 do 2
Nie rozumiem
@Client:87406691 tyle kupujących ma problemy z tym przewoźnikiem, a z ciekawości co Cię pokusiło żeby wybrać tego przewoźnika ?
Ciekawość jak to działa i bliskość paczkomatu allegro, mam parę kroków do niego
@Client:87406691 wyjaśniamy już co się dzieje z Twoją przesyłką, ale na razie poproszę Cię o cierpliwość. Gdy tylko dostaniemy informacje w Twojej sprawie, otrzymasz od nas wiadomość mailową.
Czyli to prawda, Ciekawość to pierwszy stopień do piekła - zakupowego w tym przypadku 😉
@Client:87406691 i jakie masz wrażenia 😄
@kostas11 Adekwatne do jakości usługi 🤣🤣🤣
@biosorcerer weź no nie twórz oksymoronów onebox / jakość usługi 😄
@Client:87406691 mniej więcej chodzi o to ze tyle baboli wali ta usluga tygodniowo na forum postow w rodzaju gdzie moja paczka etc ze juz zgubilismy sie jak duzo bo co chwile ktos z kupujacych miesem rzuca o tym o ilu przyoadkach nie wiemy to nie wspomne ...
Hitem i tak są „zwroty” - kurierzy rzekomo przyjeżdzają, rzekomo nikogo nie zastają, paczka nieodebrana z automatu przez kupującego potrafi miesiąc krążyć w przestworzach zanim wróci do sprzedawcy. To jest naprawdę najgorsza możliwa opcja dostawy - już nawet poczta Polska sobie lepiej radzi.
Paczki jak nie było tak nie ma stoi od 1.5 tyg pobrana przez kuriera, no dramat nigdy więcej allegro one box - niezły syf szybcej by chyba doszła z chin niż przez allegro one w PL wiesz może czy da się złożyć reklamacje o zwrot pieniędzy? Nie mam czasu czekać kilka miesięcy bo za niedługo wyjeżdżam i nie będę mógł odebrać przez co najmniej najbliższy miesiąc jeśli by jakimś cudem doszła. Pozdrawiam
Reklamacje na zaginięcie przesyłki można złożyć dopiero 30 dni po nadaniu
A paczkomatem wysyłasz 600 paczek miesięcznie i wszystkie dochodzą do klientów. Podejrzewam że wystarczy uczciwie zapłacić pracownikom. Jak mawia mój znajomy kurier ze wszystkich wyzyskiwaczy Inpost placi najlepiej.
Biorąc pod uwagę szybkość dostaw allegro One chcę poinformować że pielgrzymka z warszawy do częstochowy szła 9 dni.
Może by wysyłać paczki pielgrzymką?