Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, ALE0000389920AE, Szczegóły zakupu: Oczekuje na nadanie, powiadomienie Przesyłka do odbioru Odbierz do: pon. 31 paź 2022, 08:40, niestety nie otrzymałem kodu odbioru, występują jakieś opóźnienia? Kod przyjdzie w późniejszym terminie? Czas goni a takie sytuacje nie pomagają :D.
@mat1asone zadzwoń na 616 306 997
@kostas11 to telefon do Klaudii , też tam bywasz ??😁
@mat1asone łomem go !!! , a zerknij do zakładki ,, moje zakupy ,, w szczegółach powinien być kod odbioru .
Pustka, zwłaszcza że tak jak napisałem w szczegółach widnieje info oczekuje na nadanie tak jakby nie nastąpiło odświeżenie statusu jednak paczka jest już na miejscu do odbioru 😄
@mat1asone wydaje mi się że źle patrzysz bo paczka leży w automacie 2 dni a masz termin do 31 ? Przypuszczam że jeszcze nie nadana 😞
Gdy przesyłka trafi do punktu, kod odbioru dostaniesz:
@mat1asone jeśli nie pomyliłeś konta to pozostaje łom ... prawda Allegro_One ??
Nic nie pomyliłem a paczka została nadana na 99% bo sklep wiedział że zależy mi na czasie no coś jak się do jutra nic nie wyjaśni spróbuję zadzownic na numer podany przez @kostas11
@mat1asone jak zależy Ci na czasie to nie wybiera się tej usługi 😄 paczki czasem idą tydzień i mają dziwne statusy ;(
@mat1asone zadzawoń Klaudia jest suuuper !!
@kostas11 @mdrogeria Dziękuje Wam za pomoc, paczka od dwóch dni leżała w paczkomacie, pomoc allegro zrzucała winę na sklep, zadzwoniliśmy do Pani z numery który podaliście i otworzyła skrytkę zdalnie, miłego weekendu.
@mat1asone Zgodnie z informacjami w naszym systemie, ta przesyłka została dopiero zarejestrowana przez nadawcę. Na pewno powiadomienie, które otrzymałeś, dotyczy tej paczki?
@Allegro_One Tak dotyczy tej samej paczki otrzymałem informację w powiadomieniach że paczka jest do odbioru bez kodu odbioru po najechaniu w szczegóły jest informacja jak poniżej
ale sądząc po Waszej odpowiedzi raczej też nie wiecie co się stało paczkę nadano wczoraj przed 10.
@mat1asone "ale sądząc po Waszej odpowiedzi raczej też nie wiecie"
"No raczej /*****/, nie inaczej" 😂