Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Drugi raz dałem się skusić na wysyłkę przez Allegro One Box i drugi raz tego żałuję.
Za pierwszym razem paczka od odebrania przez kuriera do umieszczenia w automacie była "gdzieś" przez ponad 48h.
Tym razem sprzedający w poniedziałek przygotował paczkę (Allegro obiecywało, że dostarczy ją na wtorek). Mamy środę, a paczka nigdzie nie drgnęła. Sprzedający tłumaczy się, że kurier UPS nie przyjeżdża odebrać przesyłki, a w UPS nikt nie odbiera telefonu (i że to tylko jeden z wielu przykładów problemów z Allegro One Box).
Chyba musicie popracować nad priorytetem Waszych paczek a UPS, bo póki co jest chyba najniższy z możliwych (a UPS do tej pory był jednak mega solidną firmą).
Tak czy inaczej teraz już jestem pewien, że nawet do najtańszych przedmiotów warto dopłacić złotówkę i wybrać wysyłkę przez "prawdziwe" paczkomaty.
Gdy naciskam zamów wyświetla mi się następujący komunikat
Nie można zamówić wybranej paczki:error.getOrderPackageStatus.serviceIdNotAvailable
@BabushkaWroclaw Prosimy jeszcze o numer zamówienia.
TEN SAM BŁĄD !!! KLIENT CZEKA NA PRZESYŁKĘ ZAPŁACIŁ ALE NIE MOGE JEJ WYSŁAĆ BO ALLEGRO ONE BOX WYŚWIETLA BŁĄD?!? I TERAZ MUSZE DZWONIĆ DO KLIENTA PROSIĆ GO O TO ŻEBY MOŻNA MU BYŁO WYSŁAĆ POD ADRES LUB DO PACZKOMATU SAM MUSZE WPISAĆ PRZESYŁKE I DO TEGO JA MUSZĘ ZA NIĄ ZAPŁACIĆ DWA RAZY WIĘCEJ!!!! WCZEŚNIEJ MIAŁEM PROBLEM Z ALLEGRO ONE BOX (TEGO SAMEGO DNIA) WIĘC ZREZYGNOWAŁEM I CHYBA Z TEGO TEŻ MUSZE BO TRACE CZAS NA PISANIE MAILI DO ALLEGRO I DZWONIENIE DO KLIENTÓW A PRZEZ TO WSZYSTKO KLIENT MOŻE WSTAWIĆ NEGATYWNĄ OCENE
19f57372-fbc8-11ec-9422-f31cc8dabaac
0f530d42-fbbb-11ec-9369-e77b5445e5df
945084da-fb90-11ec-9422-f31cc8dabaac
I co raz nowe zamowienia, tylko po co skoro Allegro olewa i nie odpisuje nawet
TEN SAM BŁĄD !!! KLIENT CZEKA NA PRZESYŁKĘ ZAPŁACIŁ ALE NIE MOGE JEJ WYSŁAĆ BO ALLEGRO ONE BOX WYŚWIETLA BŁĄD?!? I TERAZ MUSZE DZWONIĆ DO KLIENTA PROSIĆ GO O TO ŻEBY MOŻNA MU BYŁO WYSŁAĆ POD ADRES LUB DO PACZKOMATU SAM MUSZE WPISAĆ PRZESYŁKE I DO TEGO JA MUSZĘ ZA NIĄ ZAPŁACIĆ DWA RAZY WIĘCEJ!!!! WCZEŚNIEJ MIAŁEM PROBLEM Z ALLEGRO ONE BOX (TEGO SAMEGO DNIA) WIĘC ZREZYGNOWAŁEM I CHYBA Z TEGO TEŻ MUSZE BO TRACE CZAS NA PISANIE MAILI DO ALLEGRO I DZWONIENIE DO KLIENTÓW A PRZEZ TO WSZYSTKO KLIENT MOŻE WSTAWIĆ NEGATYWNĄ OCENE
@you33 Jak dokładnie brzmi komunikat o błędzie? Podaj nam numer zamówienia, którego dotyczy ten problem, a postaramy się pomóc.
nr zamówienia - 6076ed31-fd15-11ec-8ea4-a9420ed2e811
Dodam że klient powinien już dzisiaj mieć tą przesyłkę u siebie!
@marcinhome, dziękuję Ci za opisanie swojej sprawy i jednocześnie przepraszam Cię za całą sytuację. Przekazałam Twoją opinię w odpowiednie ręce. Będziemy to weryfikować.
potwierdzam i każdego będę ostrzegał przez tymi zielonymi boxami.
TRZYMAĆ SIĘ Z DALA OD TEGO GÓ.WNA!
Lepiej nie kupić W OGÓLE niż używać Allegro Box!
Mam podobnie, kupiłem i zapłaciłem w poniedziałek, dziś środa, a allegro mnie informuje "Przewidujemy dostawę w punkcie później niż śr. 6 lip."
Dziękuje bardzo, następnym razem będzie sprawdzony i szybki inPost!
Dokładnie to jest sytuacja aż żenująca. Po co allegro wprowadza taką usługę, kiedy nie można z niej korzystać, na odpowiedź allegro czekam już któryś dzieś. To jest po prostu kpina !!! Nigdy więcej jakiś usług krzaków, typu allegro one
Również ponarzekam na allegro one. Sa gorsi od paczki w ruchu. ups totalna porażka. Towar zamówiony, sprzedawca spakował go 25 07 rano, ups odebrał towar dopiero 27 07 o 15:30 - do dzisiaj towar lezy w magazynie ups i nawet nie wyjechał w trasę do mnie, a mamy 30 07! przestrzegam i nie polecam, omijać ten **piiip** szerokim łukiem. a regulamin? gwarancja dostarczenia 5 dni roboczych! więc jak dostane towar nawet 3 08 to wg nich będzie git majonez!
Allegro One, kompletna porażka. Nie wiem jak kmiot, który transportował zdołał dokonać takiego uszkodzenia, dobrze zapakowanej przesyłki. Karton zewnętrzny rozszarpany, opakowanie przesyłki wewnątrz uszkodzone i ciecz która była w niej rozlała się. Sama paczka opóźniona 3 dni.... NIGDY WIĘCEJ ALLEGRO ONE !
dlatego właśnie allegro obligatoryjnie od sierpnia każdemu kto chce smarta wrzuca tą formę dostawy. Wyobraźmy sobie co się wtedy będzie działo, jak każdy smartowiec będzie miał w ofercie allegro one/box. Koszmar do kwadratu.
Ja również skorzystałem drugi raz z One Box zachęcony informacją, że będę mógł odebrać przesyłkę w sobotę. Sprzedawca przygotował przesyłkę w piątek i w piątek też kurier ją odebrał. Jest wtorek i właśnie dostałem info, że dziś (mam nadzieję) przesyłka trafi do automatu. Bardzo dziękuję za taką usługę, nie sądzę abym prędko skorzystał z One Box. W inPost na setki przesyłek zdarzyło mi się może dwa razy, że był dzień opóźnienia.
Allegro One Box to jedna wielka pomyłka stworzona przez allegro... Zamówiełem przesyłkę z dostawa tego samego dnia. Zapłaciłem dodatkowo , ponieważ zależało mi na szybkiej dostawie... Jest 18.00 a przesyłka nie została odebrana przez kuriera od dostawcy. Sprzedawca poszedł mi na rekę i jutro wyśle mi to kurierem... Allegro, nie oferujcie czegoś, czego nie jesteście w stanie zrobić.... Odradzam zamawianie towaru przez Allegro One Box !!!!
U mnie to samu, przesylka powinna juz byc 2 dni temu... i codziennie dostaje sms o dostawie - i nic - specjalnie zostaje w domu...
Ta opcja wysyłki zniża się do poziomu "pocztexu", kolejna opóźniona dostawa z winy przeoźnika. Już nigdy z tego g.....a nie skorzystam. Nie dość, że drożej, to jeszcze później. ŻENADA!!!!