anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro one kurier to jakieś żarty!

kirlaf
#7 Wielbiciel#

Zapłaciłem za przesyłkę Allegro one z dostawą tego samego dnia.

Paczka została dostarczona,ale o godzinie 22:47!!!

Czy to jest jakiś smutny żart? Równiedobrze mogłem nie wybierać tej opcji dostawy,zapłaciłbym mniej a i tak odebrałbym jutro. Nie będę biegał po nocy do paczkomatu. Ale statystyki się zgadzają-dostarczona tego samego dnia? No pewnie! Kolejny sukces przewoźnika.Screenshot_20250127-225154.png

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16

LEW433
#21 Demiurg#

Czyli stałeś się ofiarą "tego żartu"?

oznacz moderatorów

budowlaniec2019
#10 Popularyzator#

Doba się kończy o północy, dostałeś zgodnie z tym co zamówiłeś. W czym problem? Kurier miał być za 10 minut po zakupie? Ciesz się, ze jej nie zgubili bo poczekałbyś regulaminowe 30 dni na złożenie reklamacji i pewnie drugie tyle na jej rozpatrzenie 😀

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#15 Entuzjasta#

@kirlaf Na tutejszym forum niewielu znajdziesz fanów Allegro One, ale w tym wypadku nie ma się czego czepiać. Usługa została wykonana prawidłowo, co w wypadku tego przewoźnika bynajmniej nie jest regułą

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

Usługa została zrealizowana prawidłowo, to pańskie pieniądze i nić nam do tego jak są wydawane. 

oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

@kirlaf Liczyłeś na usługę z teleportacją przesyłki? została dostarczona tego samego dnia? Za lenistwo że nie chce się Tobie iść odpowiadasz Tylko Ty. następnym razem wybierz inną dostawę ale nie do końca rozumiem Twój żal.

oznacz moderatorów

kirlaf
#7 Wielbiciel#

Liczyłem na to,że będzie o rozsądnej godzinie. Napisałem,że usługa wykonana została w terminie. Żartem i kpiną jest dla mnie to,że tak późno. Równiedobrze mogli dostarczyć o 23:58 i też byłoby ok? Mocno naciągane te dostawy są.

oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

@kirlaf Nawet jeśli tak by zrobili nadal byłoby to zgodne z oferowaną usługą

oznacz moderatorów

kirlaf
#7 Wielbiciel#

No przecież o tym piszę,że zgodnie z deklaracją! Masz problem z czytelaniem ze zrozumieniem??? Mowię tylko,że jest to mocno naciągane,bo człowiek wybierając termin dostawy nie spodziewa się,że będzie tuż przed północą. Jak napisałem w pierwszym poście-byle statystyki się zgadzały.

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#15 Entuzjasta#

@kirlaf A tak z ciekawości: o której godzinie był zakup? 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

kirlaf
#7 Wielbiciel#

W piątek lub w sobotę

oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

@kirlaf To  Ty zrozum że Twój Żal to tylko Twój problem zamówiłeś towar z usługą która została zrealizowana. Nikt nie gwarantował jaka będzie godzina dostarczenia. Równie dobrze może to być 10 minut po realizacji zamówienia jak i godzina 23:59 - zgodnie z przedstawioną ofertą. Jak już skończysz tuptać nóżką i obrażać się na świat to możesz iść dalej przez życie.

oznacz moderatorów

kirlaf
#7 Wielbiciel#

Uwielbiam takich ludzi jak Ty. Człowiek wyraża tylko swoje zdanie,że coś jest mocno naciągane,a tacy jak Ty już demonizujesz ich. Mam prawo wyrazić swoje zdanie i niezadowolenie,a tobie wiesz co do tego? Uszanuj to,zachowaj się jak rozumny człowiek i zamknij się już.

oznacz moderatorów

bosek_2804
#12 Orędownik#

Strasznie ten internet namieszał w ludzkich umysłach. Współczuję. 

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@kirlaf

Po pierwsze. Dostawa w tym samym dniu, wg regulaminu usługi oznacza dostawę w ciągu 2 dni roboczych (i to pod warunkiem nadania do godziny granicznej). 

Ty dostałeś przesyłkę w terminie deklarowanym, bo doba kończy się o 23:59:59. Usługa została więc wykonana prawidłowo, wręcz perfekcyjnie, nie ma się do czego przyczepić.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@pecela  napisał(a):

@kirlaf

Po pierwsze. Dostawa w tym samym dniu, wg regulaminu usługi oznacza dostawę w ciągu 2 dni roboczych (i to pod warunkiem nadania do godziny granicznej). 

Ty dostałeś przesyłkę w terminie deklarowanym, bo doba kończy się o 23:59:59. Usługa została więc wykonana prawidłowo, wręcz perfekcyjnie, nie ma się do czego przyczepić.

Naprawdę "dostawa tego samego dnia oznacza 2dni"? a to jakiś nowy rodzaj matematyki- rachunek prawdopodobieństwa czy co?

oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

Nie dla Niego.

oznacz moderatorów