Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, proszę odesłać do nadawcy przesyłkę A000PGEFA9. Kupiłam towar u innego sprzedawcy za niższą cenę.
@Isiaandi forum może nie jest najlepszym miejscem na zgłaszanie takich informacji, ale podziałałam i paczka wraca do sprzedającego. Miłego wieczoru 🙂
Dziękuje 🙂
Chwila, czegoś nie rozumiem, czy to kupujący nie powinien odstąpić od umowy zakupu a nie zgłaszać na forum ze nie odbierze przesyłki, moderacja się z tym zgadza?
Zostało zgłoszone odstąpienie od umowy, a moderator tylko pomógł zawrócić przesyłkę , żeby kurier niepotrzebnie nie wydawał do doręczenia przesyłki i żeby nie leżała w paczkomacie.
Proszę przeczytać inne komentarze i zrozumieć, że była to sprawa opóźnienia przesyłki z winy sprzedawcy i akurat w tym czasie trafiła się okazja kupienia taniej na allegro days.
Pracownicy Allegro i kupujaca, szanujcie czas i prace innych ludzi, myslcie zanim zrobice bezmyslny ruch i klikniecie kup teraz , gosc zapakowal nadał paczke poswiecil na to czas a tu widze zachecanie i dawanie zgody an nie odbieranie przesylek, a co z wasza " ekologia" ktora promujecie?
Co nazywasz bezmyślnym ruchem ? Po co wtrącasz się w rozmowę ?
Czy nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ? Z przesyłką zawinił sam sprzedawca do czego się przyznał bez zawahania. Nie miał problemu z tym, ze trafiła mi się lepsza cena. Oraz SAM zaproponował żebym nie odbierała przesyłki, więc nikogo nie oszukałam.