Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
W weekend zamówiłem paczkę z wysyłką Allegro One, skorzystałem pierwszy raz i chyba ostatni. W ciągu tego tygodnia jeszcze zamawiałem inne paczki innymi kurierami, ostatnią wczoraj, a dzisiaj przyszły wszystkie z nich, poza tą zamówioną Allegro One. Mieszkam w okolicy Lublina, według historii paczki paczka przebywa od wtorku 06:38 rano na magazynie w Lublinie i nic się z nią od tamtej pory nie dzieje. Jedyny kurier wziął wolne, czy co tam się dzieje? Jak jest na magazynie od wtorku rano to maksymalne wczoraj powinna być u mnie.
@Qbson110 Cześć. Przykro mi, ale rzeczywiście obserwujemy duże opóźnienia kurierskie w tych obszarach. Proszę o jeszcze chwilę cierpliwości i bardzo przepraszam za utrudnienia
@Qbson110 Spokojnie, to normalne opóźnienia Allegro One.
A000H11I31 - możesz sobie porównać, Twoje opóźnienie to jeszcze nic.
"Jedyny kurier wziął wolne" - xDDD raczej jeszcze nikt nie przyszedł do pracy bo to nie są "świąteczne" opóźnienia.
To nieźle widzę się bawią. Nie wiem, czy zamawiać na nowo innym kurierem, czy czekać na cud.
@Qbson110 https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-one-dla-sprzedawc%C3%B3w/brak-dostarczonych-zwrot%C3%B3w-a...
Takich tematów jest tutaj setki. Przed wprowadzeniem Allegro One jako obowiązkowa metoda dostawy do oznaczenia smart głownie przewijały się tutaj tematy o wyłudzeniach i chińczykach ... teraz o tym, że paczka Allegro One nie dotarła na czas 😉
Tragedia, da się chociaż je jakoś ręcznie z magazynu odebrać?
@Qbson110 raczej nie. Musiałbyś sprawdzić czy UPS wydaje przesyłki z magazynów, jeżeli tak to można by próbować ale nie wiem czy numer przesyłki Allegro im coś "powie" ponieważ to jest nadawane na takiej etykiecie z dwoma numerami i oni raczej na swoich pracują.
To jest paczka do zielonego box-a czy do punktu?
@sl-aw-ek Ani do boxa, ani do punktu, do domu
@sl-aw-ek jeśli to okolice Lublina, to może być kurier Łan, niekoniecznie UPS.
Pozdrawiamy
Dział Sprzedaży
PHU MAR-SAT
@Qbson110 Lublin kompletnie leży, dziś to już wysyp skarg na tą lokalizację.
@ko_alka Ze względu na zaistniała sytuację w Lublinie, może dział Allegro odpowiedzialny za wdrożenie Allegro One pojedzie na miejsce zdarzenia i wesprze działania lokalne w celu udrożnienia dostaw? 🙂
@drekenzes Mogliby w ogóle zablokować wybieranie tej opcji dostawy, dopóki się nie rozwiąże sprawa
@Qbson110 przepraszam wprowadziłem w błąd. To jest Lublin, to w sumie nie wiadomo który kurier to obsługuje bo może Allegro a może UPS xD za 2 tygodnie będzie Allegro, UPS i DPD 😄
Niespodziewanie dzisiaj dostałem informację, że kurier spróbuje dziś dostarczyć moją paczkę. Ciekawe, czy mu się powiedzie
@Qbson110 brak najważniejszej informacji, czy doręczył? 😄
Przepraszam, przez święta zapomniałem. W sobotę doręczył.