anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Automat niedostępny

Client:103192668
#8 Zapaleniec

Witam , mam informację Punkt z Twoją przesyłką jest tymczasowo niedostępny . Poznań Szamarzewskiego 29 , numer przesyłki to A001T5X013 . Paczka jest od wczoraj w tym punkcie , chciałem odebrać dzisiaj ale o 16:24 dostałem powyższe info. Nie chcę by paczkę odesłano do sklepu tylko ją po prostu odebrać. Co można w tej sytuacji zrobić ?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:103192668 na wszelki wypadek przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki. 
Odpowiedni zespół działa już, aby przywrócić automat do funkcjonowania, więc wkrótce powinien być dostępny. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Dziękuję , właśnie chwilę temu dostałem wiadomość , że podobno można odebrać przesyłkę 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:103192668 nie widzę, aby maszyna została naprawiona. 
Otrzymałam informacje, że przesyłki, które czekały w niej na odbiór zostaną dostarczone do innego automatu. Skontaktujemy się z Tobą w sprawie tej przesyłki, abyś wyznaczył inny automat. 

Monika
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Odbierz przesyłkę , pokaż kod odbioru - taką mam informację

oznacz moderatorów

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:103192668 oczywiście, jeśli nie jest to dla Ciebie problem możesz podejść do automatu i to sprawdzić, ale obawiam się, że to błąd, ponieważ w systemie nie widzę, aby automat został naprawiony. 

Monika
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec

Witam , chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa z moją przesyłką skoro dziś mam w apce allegro info , że paczka jest w drodze...nie miałem żadnego pytania o wybór innego paczkomatu itd.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:103192668 Paczka czeka już w automacie 🙂

Natalia
oznacz moderatorów