anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Awaria paczkomatu Allegro One

leasme
#7 Wielbiciel#

Zamówiłem paczkę z dostawą na sobotę i jakie przezylem zdziwienie kiedy okazało się że ekipa montująca obok paczkomaty DHL doprowadziła do uszkodzenia zasialania w paczkomacie Allegro One. I z tego powodu nie mogę odebrać paczki. Czy to Allegro One ma jakąś infolinię to czy jakaś firma krzak?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @leasme. Dziękuję za sygnał i przepraszam za utrudnienia! Infolinia Allegro One działa od poniedziałku do soboty od 08:00 do 22:00 pod numerem 616 306 886.

Przekazałam Twoje zgłoszenie do oddziału. Wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami, gdy tylko je otrzymam. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

leasme
#7 Wielbiciel#

Czy czas na odebranie paczki zostanie wydłużony? Rano idę do pracy a o 11 mija termin odbioru, co wtedy? Cały czas jestem wściekły bo paczki nie dostałem.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@leasme, przedłużyłam termin na odbiór paczki o 48 godzin. Najmocniej przepraszam za problem, już się tym zajmujemy!

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

leasme
#7 Wielbiciel#

Dostałem info, że paczka do odbioru. Naprawdę jest do odbioru jest czy to tylko taki komunikat z systemu? Pytam bo nie chcę iść do urządzenia i przeżyć kolejne rozczarowanie połączone ze wściekłością.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@leasme, awaria nie została jeszcze rozwiązana, pracujemy nad tym.
Oczywiście damy Ci znać, gdy będziesz mógł odebrać przesyłkę. Komunikat z systemu zapewne dotyczył przedłużenia terminu na odbiór paczki.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:80340374
#14 Krzewiciel#

Jakaś bajka ten post

DHL nie ma Paczkomatów tak samo jak Allegro.

Paczkomaty ma tylko firma Inpost, reszta to co najwyżej automaty paczkowe

oznacz moderatorów

leasme
#7 Wielbiciel#

Nie przynudzaj. Chodzi ogólnie o urządzenia które wydają paczki - lepiej Ci?
Urządzenie paczkowe w Przeźmierowie na ulicy Przepiórczej jest wyłączone - nie mogę wyjąć paczki którą zamówiłem w piątek z dostawą na sobotę. Jestem wściekły bo musiałem zmienić plany sobotnio wieczorne. Podpowiem tylko, że na własne oczy widziałem jak obok stawiano urządzenie DHL Pop i panowie monterzy twierdzą, że nic nie robili. A jestem przekonany, że doprowadzili do jakiegoś spięcia w urządzeniu bo grzebali w szafce prądowej.

oznacz moderatorów