Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłem paczkę z dostawą na sobotę i jakie przezylem zdziwienie kiedy okazało się że ekipa montująca obok paczkomaty DHL doprowadziła do uszkodzenia zasialania w paczkomacie Allegro One. I z tego powodu nie mogę odebrać paczki. Czy to Allegro One ma jakąś infolinię to czy jakaś firma krzak?
Cześć, @leasme. Dziękuję za sygnał i przepraszam za utrudnienia! Infolinia Allegro One działa od poniedziałku do soboty od 08:00 do 22:00 pod numerem 616 306 886.
Przekazałam Twoje zgłoszenie do oddziału. Wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami, gdy tylko je otrzymam.
Czy czas na odebranie paczki zostanie wydłużony? Rano idę do pracy a o 11 mija termin odbioru, co wtedy? Cały czas jestem wściekły bo paczki nie dostałem.
@leasme, przedłużyłam termin na odbiór paczki o 48 godzin. Najmocniej przepraszam za problem, już się tym zajmujemy!
Dostałem info, że paczka do odbioru. Naprawdę jest do odbioru jest czy to tylko taki komunikat z systemu? Pytam bo nie chcę iść do urządzenia i przeżyć kolejne rozczarowanie połączone ze wściekłością.
@leasme, awaria nie została jeszcze rozwiązana, pracujemy nad tym.
Oczywiście damy Ci znać, gdy będziesz mógł odebrać przesyłkę. Komunikat z systemu zapewne dotyczył przedłużenia terminu na odbiór paczki.
Jakaś bajka ten post
DHL nie ma Paczkomatów tak samo jak Allegro.
Paczkomaty ma tylko firma Inpost, reszta to co najwyżej automaty paczkowe
Nie przynudzaj. Chodzi ogólnie o urządzenia które wydają paczki - lepiej Ci?
Urządzenie paczkowe w Przeźmierowie na ulicy Przepiórczej jest wyłączone - nie mogę wyjąć paczki którą zamówiłem w piątek z dostawą na sobotę. Jestem wściekły bo musiałem zmienić plany sobotnio wieczorne. Podpowiem tylko, że na własne oczy widziałem jak obok stawiano urządzenie DHL Pop i panowie monterzy twierdzą, że nic nie robili. A jestem przekonany, że doprowadzili do jakiegoś spięcia w urządzeniu bo grzebali w szafce prądowej.