Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
🤣🤔
@KrystianM1 ten komunikat ma jedynie na celu wskazać, że z różnych przyczyn nie jesteśmy w stanie zagwarantować na 100% niskiej skrytki każdemu, kto o nią poprosi. Tym niemniej aktualnie realizujemy około 91% potrzeb związanych z niską skrytką, więc możesz być prawie pewien, że przesyłka znajdzie się na takim poziomie, jaki wybrałeś.
Komunikację w Allegro traktujemy szczególnie poważnie, zdając sobie sprawę z różnej wrażliwości jej odbiorców. Treść naszych tekstów informacyjnych konsultujemy z organizacjami, które najlepiej znają dane zagadnienie. W tym wypadku treści były konsultowane z Fundacją Avalon.
Wolał bym mieć 100% pewność że poradzę sobie sam niezależnie o jakiej porze i czy w pobliżu będą ludzie by mi pomóc, bądź obawiać się że mi po prostu przesyłkę zawinie i ucieknie.
Do tego dążmy. I tak bardzo się cieszę że jest taka możliwość, dopiero ją odkryłem i wyrazy ogromnej wdzięczności za to 🙂 ponieważ utrudnień gdzieniegdzie nadal mamy sporo
Ale jak już rozmawiamy, można było by tą 100% pewność niskiej skrytki uzyskać dzięki weryfikacji np. zgodnym z danymi klienta orzeczeniem o niepełnosprawności znacznego stopnia, którą przypisali byśmy na stałe (lub okres orzeczenia) do profilu kupującego.
Prawdopodobnie dużo zachodu, zatrudnienie dodatkowych pracowników do weryfikacji itd itd..
@KrystianM1 100% nie zagwarantujemy nigdy, bo teoretycznie zawsze może być więcej osób uprawnionych niż dolnych skrytek... Ale masz rację, że powinniśmy się zbliżać. Dzięki za Twoją opinię! Przekazałem ją do ekipy Allegro One.
Grunt to dystans! Ale humor poprawiony, dziękuje OPie 🫶