Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
17,18,21 i 22 października zamówiłem pięć przesyłek do nowo powstałego OneBoxa AL017KNT. Wszystkie przesyłki zostały zwrócone z Cholerzyna (sortownia ?) do nadawców - przy wszystkich jednakowy komunikat - błędne dane adresowe. Po czterech niedostarczonych przesyłkach napisałem do Allegro, pani odpisała, że to wina kuriera (Przyjrzałam się sprawie i najwidoczniej kurier podczas dostawy ustawił błędny status paczki przez co były one zwracane. Złożyłam już interwencję u kuriera więc problem nie powinien już występować - cytuję odpowiedź) . TU ZAZNACZĘ - PANI PRZYZNAŁA MI KUPON 20 ZŁ OD ALLEGRO NA ZAKUPY . Dziś gdy została cofnięta ostatnia paczka - ponownie napisałem - pan miał skontaktować się z Cholerzynem i dać mi odpowiedź ( Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację. Jestem w trakcie weryfikacji powodu zwrotu z oddziałem logistycznym.Gdy tylko otrzymam dodatkowe informację, wrócę do Pana z wiadomością- cytuję odpowiedź) , na którą czekam.
Czy ktoś w Allegro może ten błąd łaskawie naprawić i dać znać kiedy mogę do automatu zamawiać przesyłki ?
Będę wdzięczny za pomoc w tej sprawie.
Na chłopski prosty rozum wydaje mi się, że automat źle został wgrany w system i sortownia nie widzi go i odrzuca paczki . Takie jest moje zdanie.
A002YGX1E9
A002YRK764 A002YRKGQ5 A002YRLKK8
A002YK90L8
A002ZD26J8
A002ZPTZY1
Łącznie pięć paczek
@Adnaruk Jeśli sprawa jest już wyjaśniana w korespondencji mejlowej, poczekaj na kolejną odpowiedź. Mam nadzieję, że tym razem uda się trwale rozwiązać ten problem.