anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak miejsca w maszynie...

brzydal22
#7 Wielbiciel#

Chciałem podpiąć się pod istniejący wątek, jednak aplikacja skutecznie mi to uniemożliwiała wyświetlając monit o nieudanej autoryzacji i sugerując odświeżenie strony w celu rozwiązania problemu - nieskuteczne. Czy istnieje jakaś opcja przekierowania przesyłki z Waszej zielonej ściany płaczu, do normalnego punktu odbioru? Posiadacie wszak wszelkiego rodzaju punkty w sklepach. Przez pomyłkę wybrałem ten sposób doręczenia, drugi dzień z rzędu dostaję info o braku miejsca w maszynie i zastanawiam się czy kuriera obowiązuje jakaś priorytezacja, czy po prostu wrzuca do automatu co mu wpadnie pod rękę, bo obawiam się , że takie wożenie przesyłki tam i z powrotem może jeszcze potrwać:/

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@brzydal22 Paczka może zostać przekierowana, w wyjątkowych sytuacjach, tylko do innego automatu lub punktu Allegro One. Proszę, podaj numer przesyłki, o której piszesz. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

brzydal22
#7 Wielbiciel#

Dzięki, właśnie pędzę do oneboxa, pół godziny temu dostałem strzałkę, że już na mnie czeka 😉 Głównie chodziło mi o kwestię przekierowania (nawet nie teraz, a ogólnie), zwłaszcza, że ta zielona meblościanka na moim osiedlu nawet w kawalerce nie zajmowałaby dużo miejsca 😉

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@brzydal22 Rozumiem. Cieszę się, sprawa szybko się rozwiązała.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów