Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, w jaki sposób mogę upewnić się, że moje zgłoszenie dot. proponowanej lokalizacji automatu paczkowego (jako właściciel terenu) zostało przez kogokolwiek odczytane, skoro nie ma żadnej (nawet negatywnej) odpowiedzi?
@A-One-X Czy zgłoszenie wysyłałeś, korzystając z dedykowanego formularza?
Naturalnie
@A-One-X To odpowiedzą jak będą zainteresowani.
@LEW433 Żyjesz w innym świecie, tak, jakbyś nie wiedział jak działają korpo
To pochwal się swoją wiedzą, napisać o innym świecie łatwo.😐
@LEW433 piszesz o lokalizacji, a jak pozostawisz zignorowane, to dowiesz się od przedstawiciela, który skontaktuje się z Tobą kilka dni/tygodni później, że "szuka w tej okolicy nowego miejsca od kilku miesięcy".
Ba, niektórzy przedstawiciele w terenie nawet po odmowie mailowej dziwią się, że firma tak odpisała.
Przerabiałem to z ORLEN, przerabiałem z DHL, pewnie trzeba więc też przerobić z Allegro.
Ale pokaż mi w mojej wypowiedzi to co mi zarzucasz? na razie sam się oderwałeś! Żyjesz w innym świecie tak, jakbyś nie wiedział jak działają korpo
@LEW433 napisałeś "To odpowiedzą jak będą zainteresowani." co jest totalną bzdurą, co udowodniłem opisem wyżej.
Oczywiście że jest bzdurą i jakbyś czytał w tle to byś to zauważył.😎
Niepotrzebna dysputa... tło i szum robisz niepotrzebnymi komentarzami.
@w_kiwi odpowiadając ponownie na pytanie: TAK
@w_kiwi UP
@A-One-X kiedy dokładnie wysyłałeś to zgłoszenie?
@_HolaOla_ 13 marzec 13:36, używając prywatnego maila (niepowiązanego z kontem na allegro)
@A-One-X mi też nie odpowiedzieli, dopiero od @_HolaOla_ się na forum dowiedziałem że nie palują w Szczecinie rozwijać automatów 😞
Więc @LEW433 dobrze napisał jak się zainteresują to odpiszą 😄
@kostas11 Więc ja też chcę się dowiedzieć o tym na piśmie / w mailu, pozwolisz? 😉
@A-One-X dowiem się u źródła, ale jeśli konto jest niepowiązane z tym, z którego tutaj piszesz, to na adres spolecznosc@allegro.pl podeślij mi adres, z którego wysyłałeś tę wiadomość.
@_HolaOla_ poszło
@A-One-X mam, dziękuję. Zapytam zespół i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@_HolaOla_ a coś się zmieniło w naszym Szczecinie i mają zamiar stawiać nowe maszyny ? bo w dwóch miejscach co wskazałem stają już orlen i InPost 🙂