Witam, dużo kupuje na allegro z żoną i zauważyłem że ci 2ga, 3cia paczka jest często sprytnie otwierana jakby zaglądanie do paczki czy jest coś wartościowego. W aplikacji niema możliwości zgłaszania tego faktu i dokumentowania bez zaznaczenia uszkodzonego produktu wiec jest to słabe dla klienta, dobre dla Was bo macie to w d. I mniej roboty ale uważam że to jet wykorzystywane prawdopodobnie przez najeźców wschodniego kraju. Jesli mój poświęcony czas na te **piiip**olery coś dla Was i innych znaczy to zróbcie coś z tym bo na internecie znalazłem podobne opinie. Tychy one box boczna 6. Albo kurierierek albo sortownia.
@Matthew_ w pierwszej kolejności chciałabym zaznaczyć, że nie mamy w d. takich sytuacji i można do nas zgłaszać wszelkie nieprawidłowości. Zależy nam, aby klienci czuli, że zakupy na Allegro są bezpieczne.
Jeśli masz podejrzenia, że ktoś zagląda do paczki (co jest nieakceptowalne) - to proszę zgłoś to do nas przez ten formularz (jeśli wybierasz kontakt mailowy, to proszę dołącz załączniki ze zdjęciem paczki) lub możesz złożyć reklamację przez ten formularz.
Dodatkowo proszę o powstrzymanie się od komentarzy nawiązujących do innych narodowości i rzucania w ich stronę podejrzeń.