Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W paczkomacie One Box w Poznaniu ul. Kurlandzka 10 ,w skrzynce z moją przesyłką były dwie paczki. Po powrocie do domu okazało się, że jedna paczka nie należy do mnie. Dużo kupuję i myślałam, że przyszły do mnie dwie paczki. Jak mam oddać nie swoją przesyłkę skoro nie ma adresu ani telefonu odbiorcy a przy nadawcy jest napisane [edycja] Bronisze 05-850 ul. Świerkowa [edycja]. Szukam w google i nie ma czegoś takiego. Co robić? Ktoś czeka i się denerwuje.
Cześć, @alpq. Przepraszam za utrudnienia. Proszę, podaj tutaj numer przesyłki, która przez pomyłkę znalazła się w Twojej skrytce.
Nie mam wyraźnego nr paczki, ale mogę wysłać zdjęcia paczki. Proszę napisać gdzie wysłać zdjęcia.
Chcę się jak najszybciej pozbyć paczki, bo za kilka dni wyjeżdżam za granicę na 10 dni.
Próbuję przez formularz, ale tam nie ma pomocy dla obcych paczek, bo nie jestem ani kupującą ani osobą sprzedającą i nie mogę odczytać nr paczki, więc gdzie te zdjęcia wysłać? Proszę napisać krok po kroku co mam zrobić, żeby wysłać fotki. Gdyby były widoczne nr paczki to bym się skontaktowała z firmą kurierską a tak nawet nie wiem z kim się kontaktować.
Wybierz cokolwiek, ważne, żeby jak najszybciej zdjęcie dostali.
@alpq proszę, abyś skontaktowała się przez ten formularz.
Jak widać na przesłanym zdjęciu...nie ma nr paczki, więc nie wiem jak mogę się z państwem skontaktować w sprawie paczki przez formularz jak tam na początek już trzeba podać nr paczki. Proszę wysłać dane gdzie to przesłać i ja to zrobię.
@alpq numer przesyłki to A001Z5P2J4 - przekazałam już prośbę o kontakt z Tobą do działu logistycznego 🙂
Dziękuję konsultantom Allegro za pomoc. Problem został rozwiązany.