Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam od kilku dni dostaje codziennie sms że" kurier dziś doręczy twoją paczkę " niestety nikt się nie kontaktuje, paczka nadana 4.03.2024 dziś jest 13.03.2024 wieczór mało tego odebrałem wczoraj paczkę od tego samego kuriera tylko że paczka była nadana 6.03.2024 myślałem że paczki wychodzą chronologicznie. Mam prośbę o ustalenie moich paczek co się z nimi dzieje A000GOZID5 A000GOZIG8 rozumiem opóźnienia ale nie takie! Na infolinii powtarzają to co jest w historii przesyłki nikt nie potrafi pomóc;/ odbiór z centrum logistycznego nie możliwy..?;/ tragedia
Tego nie wie nikt, ucieszysz się jak da się ja otrzymać a nie wróci do sprzedającego, tak to dziala z tym przewoźnikiem.
@Baju_BB działam już w sprawie Twojej paczki i interweniowaliśmy w oddziale, ale w tej chwili opcje są dwie:
Jeśli chodzi o samą dostawę to przepraszam za te problemy.
@_HolaOla_ Ola, przez to badziewie wszyscy cierpią... Wy ( Ekipa Gadane), Kupujacy, Sprzedawcy.... zyskali tylko Ci co @Allegro_One wymyślili ( pewnie już dawno dyscyplinarnie zwolnieni)
Dlaczego uważasz że zwolnieni? Ważne żeby były cyfry. Przecież ode mnie pobierają pieniądze za usługę której nie są wstanie wykonać :). To chyba dobry deal dla @Allegro_One