Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro One – zielone punkty i automaty - paczka została do mnie nadana w czwartek rano - jest sobota a status cały czas "w drodze" - sprzedawca nie jest winny bo nadał w terminie a konsultanci na czacie Allegro nie odpowiadają.
PORAŻKA !!! - Niestety słabo to widzę.
Na 11.00 odstawiam auto do serwisu i nie mam części
@festung-breslau co tak na prawdę skłoniło Cię do wyboru tej formy przesyłki tym bardziej ,że zależało Co na sprawnym doręczeniu . Ta forma przesyłli powszechnie uznawana jest za delikatnie mówiąc mało skuteczną .
Skłoniło mnie wyłącznie to że nie było innej opcji a część była tylko tam dostępna. Np. Inpost czy kurier nie było w opcji (jedynie dodatkowo poczta) - sprzedający ubolewa ale nie ma nic innego w okolicy a już kilka osób mu zgłosiło problem z tymi przesyłkami
Nie pozostaje Ci nic innego jak poczekać a to może jeszcze potrwać kilka dni . Ta forma dostawy wbrew tego co podają jest dla cierpliwych i wyrozumiałych i takich co nie zależy im na szybkiej dostawie . Po otrzymaniu przesyłki z opóźnieniem zawsze możesz złożyć reklamację dostawcy(w tym przypadku allegro bo to ich forma dostawy).
Nie patrz na status w zamówieniu. Sprawdź dokładniejszą historię paczki tu:
https://allegro.pl/kampania/one/kurier/sledzenie-paczki
lub tu: https://furgonetka.pl/zlokalizuj/
Tracking w zamówieniach na Allegro, to porażka jeszcze większa niż praca kurierów AO. Nie pokazują po prostu wszystkich statusów, nawet jeśli jest jakiś problem z paczką.
Dzięki za link - dzięki niemu wiem że paczka nawet nie jest w drodze - 1 grudnia o godz. 10.00 paczka została nadana, i o godz. 12.30 kurier przekazał ją do magazynu.............................i to tyle - ona nawet nie wyruszyła w Polskę !!!
@festung-breslau to już wiesz czemu konsultanci milczą 😁
@Allegro_One lub @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ może Wy poradzicie coś?
@festung-breslau podaj tu numer przesyłki.
@festung-breslau przepraszamy za tę sytuację! Prosimy podaj numer tej przesyłki.