anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

co się dzieje z przesyłką?

Client:89836731
#7 Wielbiciel

Miała być dostarczona wczoraj, jednak do dnia dzisiejszego jej nie ma. Mam informacje o awarii maszyny. Jakiej nie wiem. Na pewno nie paczkomatu, ponieważ inne przesyłki przychodzą i je odbieram. Nr przesyłki A002GOVT43, dostawca Allegro One.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:89836731
#7 Wielbiciel

Miała być dostarczona wczoraj, jednak do dnia dzisiejszego jej nie ma. Mam informacje o awarii maszyny. Jakiej nie wiem. Na pewno nie paczkomatu, ponieważ inne przesyłki przychodzą i je odbieram. Proszę o informacje. Dziękuję i pozdrawiam.

Nr przesyłki A002GRG4H6. 
Dostawa Allegro One.

oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor ⭐

@Client:89836731

W Allegro One, regulaminowy termin doręczenia to trzy dni robocze. Twoja przesyłka została nadana 28 lipca, więc powinna dotrzeć do 31 lipca (dzisiaj jest 30, więc idzie terminowo).

Ps Allegro One nie doręcza przesyłek do Paczkomatów. Doręczenie możliwe jest pod adres, do punku odbioru lub automatu One Box. Do Inpostowego Paczkomatu się nie da (wszystkie bez wyjątku Paczkomaty, należą do Inpostu, to nazwa własna ich maszyn, a nie wyraz potoczny). 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:89836731 Skontaktujemy się z Tobą w tej sprawie drogą mailową. Numer zgłoszenia to 53494115. Znajdziesz go w tytule wiadomości. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów