anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co się dzieje z przesyłką?

Majster_Maciek
#8 Zapaleniec

Witam,

A003ZQN8N3 - w piątek 6.03 odebrana przez kuriera od Sprzedającego, dostarczona do "magazynu" i cisza w statusie. Można to jakoś sprawdzić?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Zagubiona w czasie😆 . Niestety ale to bardzo często powtarzający się problem z dostawami Allegro . Pewnie zbyt mało automatów jak i ludzi do pracy i paczki często krążą zanim znajdą swoje docelowe miejsce.

oznacz moderatorów

pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Majster_Maciek 
Allegro Delivery ma gwarantowany termin doręczenia do 3 dni roboczych. Twoja przesyłka została nadana 9 marca, czyli termin jej doręczenia upływa 12 marca. 6 marca została wygenerowana etykieta, a kurier odebrał paczkę od sprzedawcy dopiero 9 marca.

oznacz moderatorów

Majster_Maciek
#8 Zapaleniec

@pecela Wiem jakie są terminy doręczenia i nie tego dotyczyło moje pytanie, natomiast zaniepokoił mnie brak zmiany statusu, co zazwyczaj nie miało miejsca przy wielu poprzednich doręczeniach przesyłek. Wcześniejsza reakcja i przekazanie sprawy do zweryfikowania (@matt_rose) daje większe prawdopodobieństwo odnalezienia przesyłki, jeżeli się zawieruszyła w sortowni.

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Majster_Maciek Przesyłka została dziś Przyjęta w oddziale o godzinie 07:19, więc nic nie wskazuje na problem podczas dostawy. Gdyby jednak pojawił się jakikolwiek, daj proszę znać 🙂

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Majster_Maciek, skierowałem sprawę do zweryfikowania przez odpowiedni dział.
Wrócę do tego wątku, gdy tylko otrzymam odpowiedź.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów