anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co się dzieje z przesyłkami?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Paqll
#7 Wielbiciel#

Witam!
Mam problem z dwoma przesyłkami, które jakimś dziwnym trafem nie mogą trafić do OneBox i obie mają status "Przesyłka oczekuje na wyznaczenie punktu alternatywnego", przy czym zostały nadane 4/5 grudnia. Numery przesyłek to: A0008N6F84 i A0008RXMQ5. Czy mogę prosić o wyjaśnienie sprawy?

Pozdrawiam,

Adam

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#

"Mam problem z dwoma przesyłkami, które jakimś dziwnym trafem nie mogą trafić do OneBox"

@Paqll jeśli OneBox to nie dziwnym trafem tylko to jest NORMALNE, tutaj jest setka postów na temat problemów z tą usługą. @Allegro_One może pomoże. Ogólnie status "Przesyłka oczekuje na wyznaczenie punktu alternatywnego" oznacza, że oczekuje na zwrot do nadawcy chyba, że odbiorca zrobi g$%@#$%^ w internetach. 

oznacz moderatorów
Paqll
#7 Wielbiciel#

Hmm, do tej pory nie miałem problemu z OneBox, to pierwsze paczki, z którymi są kłopoty. W pewnym momencie był nawet status "brak przesyłki", co samo w sobie było kuriozalne xD. Dzięki za odpowiedź i oznaczenie @Allegro_One, może to coś pomoże 😉

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@Paqll @sl-aw-ek 

"Przesyłka oczekuje na wyznaczenie punktu alternatywnego"

To oznacza że nie ma komu rozwieźć, nie chce się lub zapchany automat 🙂 poczekaj z reguły kilka dni i ruszą w drogę 🙂

A najlepszy to ten status paczki 😄 Brak czasu !

kostas11_0-1696144792983.png

________
Κώστας
oznacz moderatorów
Allegro_One
Ekspert Allegro.pl

@Paqll Napisaliśmy do Ciebie wiadomość w tej sprawie.

oznacz moderatorów