Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Dzień dobry, czy można prosić o przedłużenie odbioru paczki A001XYN6D2 z One Box?
Dzień dobry @borys2204! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Dzień dobry, zwracam się z prośbą o przedłużenie odbioru paczki o numerze: A001YL52Y1
do 23.04.
Dzień dobry @Client:49837867! Mogę przedłużyć czas na odbiór paczki maksymalnie o 48h, czyli w tym przypadku do 21 kwietnia do 10:40.
Daj proszę znać, czy przedłużyć czas an odbiór do 21 kwietnia?
dzień dobry, czy mógłbym prosić o przedłużenie terminu odbioru przesyłki nr A001Y4GAK3? Wystarczy mi dodatkowe 12h.
Bardzo dziękuję!
Witam, czy mógłbym prosić o przedłużenie o 1 dzień odbioru paczki nr A001XU2I44?
z góry dziękuje za pomoc
Dzień dobry @Client:111430126! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
@staygray dzień dobry! Proszę, możesz odebrać przesyłkę dzisiaj do końca dnia.
@la_nika Dzień dobry, bardzo proszę o przedłużenie czasu na odbiór paczki A001YKIJ60 o 24h jeśli to możliwe.
Z góry dziękuję za poświęcony czas i życzę miłego dnia 🙂
Dzień dobry @Natigaj! Bardzo proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Miłego dnia i pozdrawiam! 🌞
Dzień dobry bardzo prosiłabym o przedłużenie czasu na odbiór paczki nr A001XZOV37 o 24 h jeśli to możliwe. Z góry dziękuję 🙂
@Client:54332379 gotowe 🙂
Witam serdecznie, bardzo proszę o przedłużenie odbioru paczki w sklepie Kolporter w Galerii Katowickiej o 24 lub 48 (nawet jak wcześniej zamkną, na wszelki wypadek) o numerze A001XOU3T8 - będę bardzo wdzięczna bo bardzo, bardzo mi na tym zależy. Z góry dziękuję. Serdeczności.
Czy jest opcja przedłużenia paczki nr A001XX19A7? Paczka była przedłużona wczoraj o dobę, ale przez sytuację losową najpewniej nie zdążę jej odebrać. Przedłużenie jej chociażby do końca dnia bardzo by mi pomogło.
@antenka73 przedłużyłam czas na odbiór przesyłki do końca dzisiejszego dnia.
Dzień dobry, czy można przedłużyć przesyłkę A001YB4LN5 do końca dnia? W czasie jak chciałem ją odebrać paczkomat nie działał, a mogę się nie wyrobić teraz.
@Client:88039400 przedłużyłam termin odbioru o 24h 🙂
czy jest możliwość przedluzenia odbioru przesylki A001Y27PJ5 do jutra do 18?
@Client:61003158 gotowe 🙂
Proszę o przedłużenie paczki w one box o 24 godziny. Nr przesyłki A001Y2RHP8. adres punktu odbioru Allegro One Box AL051KRA 30-199 Rząska.
Dziękuje.