Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Dzień dobry, poproszę o przedłużenie AD00EOY6T5. Dzięki
Cześć, @Kl0psik. Przykro mi, ale nie mamy możliwości przedłużenia terminu odbioru przesyłki DHL.
Proszę bardzo, @MlodyFazi99. Gotowe 🙂
Bardzo dziękuję, Wesołych Świąt ❤️
Dzien dobry, poprosze o przedluzenie paczki allegro box o numerze A001YZKT34 do poniedzialku do 14:00 (tj. 21 kwietnia)
dziekuje
Cześć, @shoppin_girl. Gotowe, przedłużyłam 🙂
Dzień dobry,
Prosiłbym o przedłużenie czasu odbioru paczki o numerze A001YZDXD8 do wtorku 22.04 do końca dnia 😊
Z góry dziękuję i życzę wszystkim Wesołych Świąt ❤️
Proszę bardzo, @Svanir133. Gotowe! Również życzę wszystkiego dobrego 🌷
Dzień dobry, mam 3 przesyłki w paczkomacie, proszę bardzo przedłużyć przechowanie do 9:00 21.04 poniedziałku, bo niestety nie zdążę odebrać do późnego wieczora w niedziele.
A001YYK9J5
A001YUKQU2
A001YVO4V0
Dziękuję
Cześć, @Client:102374212. Proszę bardzo, gotowe! 🙂
Dzień dobry
Czy mogę prosić o przedłużenie odbiór paczki nr A001YU9TT1 do dnia 21.04 ?
Pozdrawiam
Dzień dobry, @Landrynka_83. Załatwione 🙂
Dzień dobry, proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki o 10 godzi. Numer paczki: A001YY7HJ7
Pozdrawiam serdecznie
Bartosz
Cześć, @virtus99. Gotowe, przedłużyłam 🙂
Cześć, proszę o przedłużenie paczki A001YG76I3 do 23 kwietnia.
Pozdrawiam, Paweł
Cześć, @mermod. Termin mogę wydłużyć maksymalnie o 48 godzin i tak też zrobiłam. Przesyłkę możesz odebrać do 2025-04-21 13:31.
Cześć @MiMary, dziękuję bardzo. A do kogo się zgłosić jeśli potrzebuję więcej czasu?
Allegro box w którym jest paczka uległ awarii i nie mogłem jej odebrać przed wyjazdem na Święta. Został naprawiony jak już wyjechałem a wracam dopiero we wtorek
Dzień dobry. Poproszę o przedłużenie paczki A001YM1EK9 o 48H. Pozdrawiam.
Dzien dobry, czy moge prosic o przedluzenie mi paczki o 36 godz : numer paczki : A001YLDZK8
Dzień dobry, czy mogę prosić o przedłużenie paczki w automacie Allegro One Box o nr A001YZTR29 o 48 godzin?