Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@narren Przedłużyliśmy termin odbioru o 24 godziny.
Proszę o przedłużenie paczki ALE000087463563 do jutra do godziny 20
@B-333 wydłużyliśmy czas zgodnie z prośbą. 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, czy można prosić o przedłużenie możliwości odbioru przesyłki nr ALE000087B5CA94 do soboty rano?
@czarnychleb czas na odbiór przesyłki został wydłużony o 24 godziny. 🙂
chciałbym przedlurzyc pobyt paczki w paczkomacie do 15 maja
ponieważ wyjechałem na tydzień a paczka miała być dostarczona 4 maja podaje numer przesyłki ALE000088F5F40C
@marcn26 możemy wydłużyć czas na odbiór dopiero w momencie umieszczenia przesyłki do automatu. Proszę, odezwij się, gdy paczka zostanie dostarczona. 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Poda numer przesyłki ALE000088F5F40C paczka jest juz w paczkomacie
Poda numer przesyłki ALE000088F5F40C paczka jest juz w paczkomacie
@marcn26 gotowe, przedłużyliśmy czas na obiór Twojej paczki, więc czas nowy termin to 15.05, do godz. 22:52.
w aplikacji nadal jest 9 maja
@marcn26 informacja w aplikacji nie zmieniła się, ale możesz ją zignorować. Tak jak pisałam wczoraj nowy termin do odbioru Twojej przesyłki to 15.05, do godz. 22:52.
Nr zamówienia ALE000088A8B6D0. Z góry dziękuję.
@eagleson przedłużyliśmy czas zgodnie z prośbą. 🙂 Proszę nie dodawaj nowych zgłoszeń, robi się bałagan na forum, a niczego to nie przyśpieszy.
Cześć, czy mogę prosić o przedłużenie paczki? ALE000087AED8A9
Możesz o przedłużenie, skrócenie itd, tam robią wszystko jak masz kasę: @Allegro_One
Przedmiot nie mieści się do pudełka? Kup większe opakowanie, nikt ci tutaj paczki nie rozciągnie..
Oh, bardzo dziękuje za taka cenną radę:))
@FluffyBrows widzę, że ta przesyłka została już oderana. 🙂