Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Witam,chciałabym przedłużyć termin odbioru przesyłki A000HXXA83 do niedzieli 12:00
@Client:116219228 Przykro mi, ale nie ma takiej możliwości. Maksymalnie mogę wydłużyć czas o 3 dni.
ok, bardzo dziękuję
Dobry wieczór, bardzo proszę o przedłużenie pączki A000HVZX86. Będę bardzo wdzięczna. Serdecznie dziękuję ❤️
@ewusia_42 Proszę bardzo, przedłużyłam czas o 24 godziny. 🙂
Witam,
Czeka na nas paczka z magazynu allegro którą, miałem nadzieję, że kupiliśmy z wystarczającym wyprzedzeniem, przed wyjazdem do rodziców. Jak na złość przyszła do automatu 2 godziny po naszym wyjeździe. Jej termin jest do 21 marca (czwartek), jednak będziemy mogli ją odebrać dopiero 25 (poniedziałek). Czy jest możliowść aż tak długiego przetrzymania paczki w automacie ?
numer paczki to:
A000I6IKQ1
Dzień dobry można prosić o przedłużenie paczki o 1 dzień A000HR6IJ8.
Uprzejmie proszę o przedłużenie paczki A000HVXDK9 do końca dnia. Dziękuję ❤️
Podbijam 🙂 @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę o przedłużenie paczki Z allegro One Box, ponieważ nie dojadę na godzine odbioru .
Numer paczki AL059SK1
Będą po nią do godziny 16:00.
@irenazak1 Ten numer jest nieprawidłowy. Proszę, upewnij się jeszcze raz i wskaż odpowiedni numer. Ewentualnie napisz, którego zakupu to dotyczy.
Chodzi o książki Wir Smart
chyba przesyłka ma numer A000HZXKZ3
@irenazak1 Tak, to jest właściwy numer. Przedłużyłam czas do końca dnia. 🙂
Czy mogę prosić jednak do jutra do 10, bo nie dojadę tam dzisiaj. Ale jeśli to problem to trudno. Zamówię jeszcze raz
@irenazak1 proszę 🙂 Możesz odebrać przesyłkę do jutra do końca dnia.
Dziękuję!
Dzień dobry, prosiłbym o wydłużenie terminu odbioru paczki z paczkomatu allegro one box o jeden dzień
@gonewindthewind Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki o 24 godziny.
Dzień dobry, prosiłabym o wydłużenie terminu odbioru paczki z paczkomatu allegro one box do końca dnia paczka nr A000HYQFY3 dziękuję bardzo
@GoracyKon Proszę bardzo, gotowe! 🙂