Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Przesyłki są dwie w tym samym automacie: nrA000VPGL34 oraz nrA000VN84P6. Automat w Krakowie przy ulicy Kurzei12. Bardzo proszę o pomoc w przedłużeniu odbioru paczek. Pozdrawiam
@Cochiseee proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tych paczek do końca dnia 2.08.2024 🙂
Pięknie dziękuję!
Czy mogę prosić o przedłużenie odbioruA000VIVFA7 o 48 h
@Client:104675939 gotowe! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry,
po opublikowaniu postu dostaję wiadomość o każdej nowej wiadomości w tym wątku. Czy mogłaby mi pani pomóc jak mogę zmienić tą funkcjonalność, aby nie dostawać powiadomień?
@marcian7 zachęcam do modyfikacji ustawień powiadomień na swoim koncie na Gadane. W obszarze Ustawienia powiadomień będziesz mógł samodzielnie zdecydować, jakie powiadomienia wyłączyć, jakie włączyć, a co zignorować. Do dzieła 🙂
Prosze o przedluzenie odbioru przesylki A000VVGVI1 z allegro one box do konca dnia 2 sierpnia 2024. Nie zdaze dojechac do paczkomatu na czas. Dziekuje!
@mar_kol proszę 🙂 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry, chciałabym przedłużyć termin odbioru paczki nr. A000T5Z0A0
@kamilwasik Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki o 24 godziny.
Dzień dobry chciałabym prosić o przedłużenie przesyłek o numerach A000T4RF88
A000T691X3
@Weronka_28 Przedłużyłam czas na odbiór tych paczek o 24 godziny.
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przedłużenie odbioru paczki dziś do końca dnia pozdrawiam 🙂
A000T20KB0
@Hubert7912 Jest przedłużony 🙂
Dzień dobry,
Prośba o przedłużenie możliwości odbioru paczki o 24h. Numer przesyłki A000T5B4R4. Punkt odbioru Allegro One Box, zielony automat, Piękna 73, 93-558 Łódź.
dziekuje
Cześć @Client:88412750. Widzę, że przesyłka już została doręczona. Rozumiem, że prośba jest nieaktualna? 🙂
Proszę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki A000VQZ2U4 do 04.08.2024 do końca dnia ze względu na opóźnienie terminu dostawy.
Z góry pięknie dziękuję:-)
@Magda_Good Ta przesyłka została dzisiaj nadana. Mogę przedłużyć czas na odbiór przesyłek, które oczekują już w automacie/punkcie.
Proszę o przedłużenie czasu odbioru paczki nr A000VOY267.