Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Dzień dobry. Proszę o przedłużenie czasu odbiory przesyłki o nr A000U96B13 o 24 h dziękuję
@mat3usz21 dzień dobry! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Prośba o przedłużenie odbioru paczki A000UTRNI1 do godziny 21:00 @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Bolo_sx proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry! Czy jest możliwość przedłużenia czasu na odbiór przesyłki Allegro One? Nr zamówienia to 6a230410-3e20-11ef-9ee7-b3aa0df7f752
Pozdrawiam
@DzikaRozaZMalina Jasne 🙂 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki o 24 godziny.
Proszę o przedłużenie przesyłki do godziny 17. Przesyłka A000UTO731, paczkomat AL030SO1. Dziękuję bardzo.
@naxer098 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki, zgodnie z prośbą.
Nie będę mógł odebrać dzisiaj przesyłki - Numer przesyłki: A000UZTGD9 (przesyłka w drodze) przesyłana do paczkomatu ONE: AL013WD1. Proszę bardzo o przedłużenie odbioru do środy (24.07) do późnego wieczora.
@ZygBlu Proszę, napisz do nas w tej sprawie, gdy paczka trafi już do automatu.
Dzień dobry! Nie mogę odebrać przesyłki, czy istnieje możliwość przedłużenia okresu przechowywania A000UUNO93 do 27.07.2024?
Tak długo nie istnieje, ale czy spożycie będzie bezpieczne jak tak długo paczka przeleży w paczkomacie?😁
tak, wszystko będzie dobrze, są artykuły kempingowe. Ze względu na harmonogram prac nie ma możliwości odebrania przesyłki na czas
@Client:121560208 widzę, że zdążyłeś już odebrać tę przesyłkę.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Proszę przedłużyć czas odbioru przesyłki A005361. Kupujący zasugerował się przewidywanym czasem dostawy a przesyłka dotarła za wcześnie i dziś kończy się czas odbioru. Kupujący dopiero bedzie w Warszawie.
A000Q7GG0
To jest numer przesyłki. Proszę o przedłużenie terminu odbioru.
@supermariobros poproszę o numer tego zamówienia. Nie odnajduję tej przesyłki po numerze.
Proszę o przedłużenie przesyłki:
A000UV3PH1
Najlepiej do jutra 20:00. Dziękuję!
@net2002 bardzo proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.