Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@Client:43305583 przepraszam, że czekałeś na odpowiedź. Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Czy ja też mogłabym prosić o przedłużenie terminu odbioru paczki? A000YL8V08 do 27.08 do 20.00. Paczka przyszła z opóźnieniem, a ja już na urlopie....
@jennyxa przykro mi, ale możemy przedłużyć czas na odbiór przesyłki maksymalnie o 48h, przedłużyłam czas na odbiór Twojej paczki, maksymalnie jak mogłam.
Mam prośbę o przedłużenie terminu odbioru przesyłki do 26.08 (poniedzialek). Niestety rozminąłem się z nią wyjeżdżając na urlop. Numer przesyłki A000YOP4F2 Allegro One Box, Warszawa, ul.Wolfkego. Z góry dziękuję
@marcin_zillion czas na odbiór przesyłek możemy przedłużać maksymalnie o 48h. Mam nadzieję, że to wystarczy.
Dzień dobry, mam dziś odbiór paczki do 9:15, czy jest opcja przedłużenia do 13?
A00159Z6Y3
Zaneta Wieczorek
@Client:39843086 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki o 24 godziny.
Bardzo proszę o przedłużenie odbioru przesyłki A000YQ2XG2 o 1 dzień.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Princi proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Proszę o przedłużenie odbioru powyższej przesyłki do 22.08.
@adrianna0204 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Witam czy mogę przedłużyć pobyt paczki w paczkomacie allegro do 21.08 8:00
Numer paczki A000YP2UL9 @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:76453315 Jasne 🙂 Wydłużyłam czas na odbiór.
Nr paczki.A000YHQIN0
Mój błąd.Nie zwróciłam uwagi że moje zamówienie zostało rozdzielone na dwie paczki. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:43305583 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki o 24 godziny.
Pięknie dziękuje.
Dzień dobry. Chciałbym przedłużyć przechowywane paczki do czwartku, godziny 20:00. Dziękuję. Pozdrawiam
@Client:67696072 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Czy jest możliwość przedłużenia czasu odbioru paczki w Allegro one Punkt?
@mm_mala jest taka możliwość, ale musiałabym otrzymać numer tej paczki 🙂