Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
Witam. Czy mógłbym prosić o przedłużenie odbioru przesyłki o 1 dzień?
Nr przesyłki ALE000051ADD218
Pozdrawiam
@Allegro_One potrzebne wsparcie 😉
@milioner510 Paczka nie dotarła jeszcze do automatu. Termin odbioru będziemy mogli zmienić dopiero, gdy się tam znajdzie. Daj znać, gdy otrzymasz powiadomienie.
@Allegro_One Paczka jest już w paczkomacie. Czy mógłbym prosić o przedłużenie odbioru o 1 dzień?
@milioner510 proszę bardzo 🙂 Przesyłka poczeka na Ciebie w Automacie Paczkowym do 4.01.2023 do godziny 11:00.
Dzień Dobry, Chciałbym poprosić o przedłużenie czasu odbioru paczki ALE000051C03358 o 24h
Dziękuję
@senegalrulez Jest już przedłużony.
WItam.
Czy jest możliwość przedłużenia aby paczkę Allegro ALE000052812B87 można było odebrać w sobotę 7 stycznia do godziny 15-16? Paczka ma pojawić się w paczkomacie jutro.
@Domisia11120 ale wymagania 🙂 @Allegro_One
Nie wygania tylko urlop przez co nie będę w stanie jej odebrać jutro a nie chce by wróciła do adresata ponieważ, paczka jest już opłacona . Niestety nikt paczki mi nie odbierze za mnie.
@Domisia11120 przesyłka poczeka na Ciebie do 9 stycznia do godziny 8:30.
Dzień dobry!
Drodzy, @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czy istnieje możliwość wydłużenia odbioru przesyłki z punktu Allegro One do 5.01 do końca dnia. Niestety wypadł mi wyjazd i nie uda mi się odebrać paczki 4.01. Numer przesyłki ALE000052228D0A
Pozdrawiam
@tomus239 proszę bardzo 🙂 Przesyłka poczeka na Ciebie do 6 stycznia.
@Allegro_One , super dziękuję bardzo. Czy data odbioru zmieni się w szczegółach odbioru na moim koncie, czy raczej nie zwracać uwagi na tamten termin?
Pozdrawiam
@tomus239 nie zmieni się, ale nie zwracaj na to uwagi, w systemie widać, że odbiór został przedłużony, więc kurier widzi tę informację 🙂
@Allegro_One rozumiem, dziękuję serdecznie! 😀
@Allegro_One czy mogłabym prosić o przedłużenie odbioru przesyłki ALE0000521E406B do 8.01 do g.18? Dzięki!
Atak grypy 🙂
@kaksi gotowe, będziesz mogła odebrać przesyłkę później 🙂 I dużo zdrowia!
Bardzo dziękuję!