Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@Allegro_One Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki ALE000083DF7B75 o 12h.
@matti219 przedłużyliśmy czas zgodnie z prośbą. 🙂
Dzień dobry. Chce spytać czy można przedłużyć odbiór tej przesyłki.? Bardzo proszę o informację. Pozdrawiam
@Client:64289797 Cześć. 🙂 Zaraz to sprawdzimy, tylko podaj numer paczki 🙂
Jutro będą, a ja chciałabym żebym odebrała paczkę do piątku, ponieważ jestem w Belgii i wracam dopiero czwartek w nocy. Podam Wam
Allegro
A000IO4953
A000IND468
Pozdrawiam
@Client:64289797 Jasne, rozumiem. 🙂 Napisz do nas proszę w sprawie tych paczek, kiedy będą już w automacie. Jeszcze są w drodze i niestety teraz nie mam możliwości zarządzania terminami odbioru.
Daj nam wtedy znać w tym wątku i bez problemu zaradzimy. Odbierzesz paczki, kiedy będziesz już w Polsce 🙂
Oni będą w automacie dopiero jutro. A ja będę w Warszawie w czwartek w nocy ale o której nie wiemy jeszcze. Najprawdopodobniej do 4.00 a ja chciałabym żeby ta dwie paczki byłoby najbezpieczniej do piątku. A ja odbiorę jak będę w Warszawie. Pozdrawiam
@Client:64289797 Jasne, to przypomnij się proszę, kiedy paczki będą już w automacie. 🙂
Dobry wieczór, czy moge prosić o przedłużenie czasu na odbiór przesyłki o dobę? ALE000083D4C760
@36degrees1 wydłużyliśmy czas na odbiór przesyłki o 24 godziny. 🙂
Dzien dobry, czy możnabym prosić o przedłużenie do wieczorka obu paczek Allegro One Box?
numery to
ALE000082F52576
ALE000082D7F23F
@Helena_Troy Dzień dobry. Paczki odbierz do 23:00 🙂
Kurcze wczoraj zagadałam się z kierowcą i przegapiłam (zapomniałam) te paczki, czy można jakoś sprawdzić czy jeszcze tam są? ... 😕
Edit. Widzę że kurier jeździ od godziny 8 rano, czy możnaby te paczki więc jeszcze przedłużyć jakoś na dziś?
@Helena_Troy masz czas na odbiór przesyłek do jutra 27.04 do godziny 23:00. 🙂
Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki ALE000083B7536A o 12 godzin.
Będę zobowiązany.
@sigielki zgodnie z Twoją prośbą czas na odbiór przesyłki został wydłużony. 🙂
Uff
Dziekuje
Prosze o przedluzenie odbioru paczki z paczkomatu Allegro One . Nr paczki ALE000083C5C8AA
Dzień dobry 🙂
@veranto przedłużyliśmy czas na odbiór o 24 godziny. 🙂