Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z allegro one box?
@agawwa do wtorku się nie uda, maksymalnie możemy przedłużyć przesyłkę o 48h i o tyle przedłużyłam czas na jej odbiór.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Hej, czy możecie proszę przedłużyć termin odbioru paczki A000Y0IMA4? Termin już minął, ale kurier jeszcze paczki nie zabrał 🙏🏻 Bardzo dziękuję za pomoc!
Hej @doc_marta! Możesz odebrać przesyłkę do końca dzisiejszego dnia, dalsze przedłużenie czasu na odbiór paczki, nie będzie już możliwe.
Bardzo proszę o przedłużenie odbioru paczki A000YHHBA1 o 48h.
@paulina_krynicka proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień Dobry, będę wdzięczna o przedłużenie czasu na odbiór przesyłki o 12 godzin.
Nr zamówienia to A000Y8EY94. Dziękuję
Dzień dobry @MrsBuka! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Cześć.
Zwykle się udaje, ale teraz mogę liczyć na cud. Zamówiłem produkt, ale w międzyczasie złapałem jelitówkę i.. najszybciej będę w stanie odebrać przesyłkę w niedzielę wieczorem.Przesyłka dziś dotarła.
Czy zatem istnieje szansa, aby przedłużyć odbiór przesyłki do poniedziałku rano ?
Byłbym wdzięczny. Proszę o info.
Przesyłka nr: A000YKGNF1.
Cześć @Shadow_Angel! Nie ma takiej potrzeby, bo czas na odbiór paczki już teraz to 20.08 (wtorek). Zdrówka!
W razie czego możemy przedłużyć jeszcze czas na odbiór paczki, maksymalnie do czwartku 22.08. Daj znać, gdyby to było potrzebne.
Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki A000YB7UQ3 o 24h. Dziękuję
@BOAR proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej przesyłki.
Dzień dobry,
czy mógłbym prosić o przedłużenie o 48 godzin przesyłki A000Y4RPN3?
Pozdrawiam serdecznie
Dzień dobry @bigi3, proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Kurczak, ślicznie dziękuję, teraz to naprawdę wydarzył się cud.
Dzięki za zdrówko, oj przyda się... ❤️
Dzień dobry, jak mogę przedłużyć odbiór trzech paczek do poniedziałku?
Dzień dobry @K_Sabrina! Podaj proszę numery tych przesyłek.
Proszę o przedłużenie odbioru przesyłki Allegro one box numer
A000YJ45Q7
do dnia 25 sierpnia br.
@Crony243 nie mogę przedłużyć czasu na odbiór aż do 25 sierpnia. Maksymalnie mogę go wydłużyć do 22.08 do końca dnia i to zrobiłam.
@Client:40539929 proszę! Możesz odebrać tę przesyłkę do końca jutrzejszego dnia.