Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem ale niestety błędnie. Dlaczego nie mam opcji anulowania a jest tylko zwrotu i do tego bez kosztów przesyłki? Kupiłem jakieś pół godziny temu.16863613561
Możesz zawsze zapytać sprzedawcę .
Nie mam go pod ręką.
Ale dla czego zabierana jest mi dycha za przesyłkę i tylko za towar mam niby dostać zwrot? Godzinę temu kupione. Zwrot zaznaczyłem i co?
Nie zawsz sjest opcja anulacji
Sprzedawca ani nie nadał etykiety itd....więc dlaczego?
Sprzedający mógł ustawić brak anulacji albo zmienić status
ty popełniłeś błąd a odsuwasz winę od siebie
zapytaj sprzedawcę to ci wszystko powie i odda pieniadze
tu nic nie zdziałasz
Ja nic nie odsuwam a sprzedawca zapewne je kolację w domu a nie w firmie. Dlaczego mam możliwość zwrotu przedmiotu, który kupiłem przed chwilą? Przecież to oczywiste, że jest status zakup opłacony i nic więcej. Towaru w godzinę nie dostałem a sprzedawca nie wysłał. To jest błąd.
Ale ma BOTa i status przesyłki się zmienił, np. na w realizacji.
\po raz kolejny powtarzam, status się nie zmienił.
1) zakup ma zmieniony status
2) zostaje zwrot
3) działa tak samo
4) nie wyslana
5) nie powinien wyyslać
6) wysłał pomimo zwrotu
7) nie odbieraj.
Zakup nie miał zmienionego statusu. Był tylko opłacony. Proszę kto może, żeby wycofać zwrot i anulować zakup.
@_KANCELARIA_ skontaktuj się ze sprzedającym w celu wyjaśnienia sprawy.
Skontaktowałem się , ale to jakiś błąd, że mam możliwość zwrotu towary chociaż go nie otrzymałem a sprzedawca nawet nie zamówił przesyłki.
Zakup za 5 zł a przesyłka 9.99 jeszcze nie użyta. Dlaczego mi za przesyłkę allegro nie odda?
wywołaj moderatorów, oddadzą , mnie oddali zwrot za przesyłkę z Chin. Za takie śmieszne pieniądze jak u Ciebie.
No wywoływałem i nic. Czy to takie trudne wejście na stronę i anulowanie transakcji?