Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
03.12.2023 złożyłam zamówienie na Allegro. Dzisiaj o godz 13:54 dostałam wiadomość o tym,że przesyłka jest do odbioru. Niestety skrytka była pusta o godz. 16:39 Co można w takiej sytuacji zrobić ? Proszę o wyjaśnienie i dostarczenie przesyłki.nr. Allegro A0008JZKZ2
@salha2012 Cześć. Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja! W takiej sytuacji najlepiej od razu jeszcze pod automatem zadzwonić na numer podany na ekranie.
Zadzwoń do nas pod numer 616 306 997
Zadzwoniłam 7 grudnia ,ale sprawa jeszcze nie jest rozwiązana pomyślnie. Przesyłki nadal nie mam.Kazali mi czekać.
A powiedz mi od kogo zakup ?
Kupiłam kapsułki do prania Persil od SMA_Henkel.
A wiesz ze reklamację powinnaś składać do sprzedającego to jest jego powinność dostarczyć Ci towar i to on odpowiada za przesyłkę.
Napisałam do sprzedającego i obiecali pomóc rozwiązać ten problem. on czeka na odpowiedź od Allegro,ja czekam na jakąś odpowiedź. I tak już od 7 grudnia i cisza.Pozdrawiam
Rozumiem ze kupiłeś to od Allegro?
Na Allegro od SMA_ Henkel
To pytam dlaczego składasz reklamacje, żale do Allegro?🤔
A może dlatego,że Allegro jest dostawcą. Jestem emerytką i nie biegam tak sprawnie po nowościach jak młodzi. Nie potrzebuję kazań i krzyków ,tylko pomocy,żeby znalęźć przesyłkę. Skoro przesyłka była do odbioru,to sprzedający nie zawinił.skrytka była pusta,więc zawinił dostawca. Mamy xxI wiek i nie można znaleźć przesyłki od 7 grudnia. Jestem oburzona .
@salha2012 Przepraszamy za czas oczekiwania. Sprzedająca odpisała nam dzisiaj. Weryfikujemy monitoring, żeby ustalić, co się zadziało z paczką.
Dziękuję za odpowiedź.
Złóż pisemną reklamację na zagubienie przesyłki to powinno przyspieszyć szukanie .
Pisemnie też złożyłam na allegro.