Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dodaje do koszyka przedmiotu które chce kupić a od jakiegoś czasu przedmioty znikają. Dziś to już przeszło samo siebie ! Dodałam kilka rzeczy i gdy chciałam wrócić do koszyka żeby już je kupić- wszystko zniknęło!
@xxgreeysxx bo im się znudziło w Twoim koszyku i poszły szukać innego klienta . Tak na prawdę przedmioty znikają z koszyka w momencie zakończenia oferty przez sprzedawcę .
Ale te oferty nie zniknęły u tego sprzedajacego, Po chwili dodałam je jeszcze raz. To jakiś błąd allegro który doprowadza mnie do szału! Nawet nie zdążyłam ich kupić a już zniknęły! Co to ma być...
@xxgreeysxx Jeszcze nigdy tak nie miałam, a dodaję rzeczy do koszyka, przechodzę do aplikacji Payback, wyszukuję kupon Allegro i dokonuję zakupu wybierając przedmioty z koszyka. Standardowe pytanie, może to kwestia ciasteczek i plików z pamięci podręcznej? Wyczyść je najlepiej programem CCleaner. Czy kupujesz korzystając ze smartfonu, tabletu... czy z komputera stacjonarnego?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę przyjżeć się sprawie, jeśli to nie błąd @xxgreeysxx .