anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Do kiedy paczka pozostanie w paczkomacie w okresie świątecznym.

Ianek_H
#7 Wielbiciel

Witam, paczka przyszła w innym terminie niż deklarowany w momencie zamawiania, numer A003GUMTM2. Niestety obecnie jestem poza miejscem zamieszkania i nie ma kto odebrać paczki. Mam pytanie czy że względu na dni świąteczne czwartek, piątek i następującą po nich sobota i niedziela paczka pozostanie w paczkomacie do niedzieli, czy mimo to trzeba prosić o przedłużenie terminu odbioru?

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Ianek_H Nikt jej raczej nie ruszy ,ale lepiej zgłoś przedłużenie aby po tych dniach wolnych kurier nie zabrał jej na oddział jako nieodebraną.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Ianek_H wskaż tego , który czas dostarczenia DEKLAROWAŁ , jakoś nie widzę oferty na allegro gdzie podany czas jest inny niż PRZEWIDYWANY  , kurier zabierze paczkę w sobotę , możesz samodzielnie przedłużyć czas o 24H 

oznacz moderatorów

pecela
#20 Guru ⭐⭐

@mdrogeria

Termin deklarowany to to samo, co termin przewidywany. Termin deklarowany nie jest terminem gwarantowanym.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Ianek_H czas na odbiór paczki, sprawdzisz w szczegółach dostawy - kliknij w ikonę ciężarówki w prawym górnym rogu. Będziemy wyświetlać do kiedy paczka będzie czekać na odbiór. 

Sprawdziłam też i widzę, że czas na odbiór tej paczki jest do 28 grudnia, do godziny 23. Oczywiście będzie ona czekała po tym czasie, jeszcze na odbiór przez kuriera. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Ianek_H
#7 Wielbiciel

Dziękuję za informację, z mojej strony cały czas jest widoczne aby odebrać paczkę do czwartku 25.12 do godziny 12:20. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów