Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kolejny raz mam problem z dostarczeniem przesyłki przez kuriera Allegro One. Podobnie jak z kurierem Pocztex, te dwie firmy nie działają dobrze na naszym terenie. Mieszkam pod Krakowem. Przy niektórych dostawach Smart dostępne są tylko takie dostawy na adres domowy; Pocztex albo Allegro One. Jest kłopot. Nie zamawiam do paczkomatu, bo wielkiego worka z karmą dla psów nie jestem w stanie sama wpakować do samochodu. Opłacam Smart ponieważ bezpłatne dostawy są dla mnie istotne, tylko, że te opóźnienia i kłopoty z tym związane, nerwy, komplikują sprawę. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. Aleksandra
@olla11-01 a jak brzmi pytanie do nas i jakiej dokładnie przesyłki dotyczy?
przesyłka A000MH9HR2 Otrzymałam SMS-a że kurier dostarczy przesyłkę we środę. Jest to karma dla psów. Z powodu takiego opóźnienia musze zakupić karmę w innym miejscu, bo psy nie mają co jeść. Moje pytanie: dlaczego firmy, które nieustannie zawodzą zaufanie i ciągle narażają klientów na kłopoty nadal funkcjonują jako dostawcy paczek na Allegro. To zniechęca nabywców do korzystania z Allegro oraz do sprzedawcy, którzy są najmniej winni całej sprawie. Następnym razem zakupię towar poza Allegro, ponieważ nie dba o moje dobro i komfort zakupów. Pozdrawiam
Skoro zamawiasz duże ilości karmy to powinnaś ustawić jakąś ciągłość tych dostaw, Ja mam zawsze zapas.
@olla11-01 Dzięki za zgłoszenie, przekazałam je do odpowiedniego zespołu.