Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Otrzymałam paczkę z rozbitym miodem. Skontaktowałam się ze sprzedającym, oraz jednocześnie wypełniłam na Allegro formularz reklamacji. Na drugi dzień - 7 sierpnia - otrzymałam zwrot pieniędzy 103,99 zł. od sprzedającego. Dziś logowałam się do banku i ze zdziwieniem zauważyłam wpłatę z dnia 23 sierpnia od Allegro - tytuł przelewu: ONE KURIER KATOWICE 43888940 - ponownie kwota 103,99.
Nie chcę dwa razy zwrotu, co mam z tym zrobić, komu i na jakie konto odesłać?
Jedna od sprzedającego a druga od kogo? reklamcja czy co? a może sprzedający składał reklamację u przewoźnika? poczekaj na moderację: ale i tak skontaktował bym się ze sprzedającym.
Druga od Allegro. Chyba. Napisałam teraz także do sprzedającego.
Kiedy składałam reklamację, to skontaktowałam się ze sprzedającym, oraz wypełniłam formularz reklamacji na stronie Allegro. Tak, czy siak jest to jakieś nieporozumienie.
👍
@Cineczka_0407 A mówią, że od przybytku głowa nie boli 🐭
Ja bym odesłał sprzedawcy, on zrobił wszystko prawidłowo. W końcu to firma kurierska zniszczyła paczkę, więc słusznie, że za to zapłaciła
Też tak sądzę, choć oboje ze sprzedawcą czekamy na odpowiedź od Allegro.
@Cineczka_0407 tak, wpłata od nas dotyczy zgłoszonej reklamacji dotyczącej uszkodzenia w transporcie, więc poczekaj proszę na odpowiedź od sprzedającego, pewnie poda Ci numer konta do zwrotu.