anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dwukrotny zwrot pieniędzy

MAMY ROZWIĄZANIE!
Cineczka_0407
#7 Wielbiciel#

Witam.
Otrzymałam paczkę z rozbitym miodem. Skontaktowałam się ze sprzedającym, oraz jednocześnie wypełniłam na Allegro formularz reklamacji.  Na drugi dzień - 7 sierpnia - otrzymałam zwrot pieniędzy 103,99 zł. od sprzedającego. Dziś logowałam się do banku i ze zdziwieniem zauważyłam wpłatę z dnia 23 sierpnia od Allegro - tytuł przelewu: ONE KURIER KATOWICE 43888940 - ponownie kwota 103,99.
Nie chcę dwa razy zwrotu, co mam z tym zrobić, komu i na jakie konto odesłać? 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
LEW433
#21 Demiurg#

Jedna od sprzedającego a druga od kogo? reklamcja czy co? a może sprzedający składał reklamację u przewoźnika? poczekaj na moderację: ale i tak skontaktował bym się ze sprzedającym.

oznacz moderatorów
Cineczka_0407
#7 Wielbiciel#

Druga od Allegro. Chyba. Napisałam teraz także do sprzedającego.
Kiedy składałam reklamację, to skontaktowałam się ze sprzedającym, oraz wypełniłam formularz reklamacji na stronie Allegro. Tak, czy siak jest to jakieś nieporozumienie. 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

👍

oznacz moderatorów
SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@Cineczka_0407 A mówią, że od przybytku głowa nie boli 🐭

Ja bym odesłał sprzedawcy, on zrobił wszystko prawidłowo. W końcu to firma kurierska zniszczyła paczkę, więc słusznie, że za to zapłaciła 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów
Cineczka_0407
#7 Wielbiciel#

Też tak sądzę, choć oboje ze sprzedawcą czekamy na odpowiedź od Allegro. 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Cineczka_0407 tak, wpłata od nas dotyczy zgłoszonej reklamacji dotyczącej uszkodzenia w transporcie, więc poczekaj proszę na odpowiedź od sprzedającego, pewnie poda Ci numer konta do zwrotu.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów