potrzebuje etykiety dpd do zwrotu przesyłki: AD0N26J03L84FHSSV kod nadania [edycja]
@Banan13p Nie mogę wyszukać przesyłki, korzystając ze wskazanego numeru. Czy jest na pewno poprawny?
Podaj mi numer zamówienia, które ma być zwrócone.
proszę:
Numer zamówienia
@Banan13p Przy tym zamówieniu nie ma oznaczonego zwrotu. Zgłoś zwrot w szczegółach zakupu w tej zakładce. Tam będziesz mógł również wybrać metodę odesłania towaru.
zwrot jest zgłoszony nr allegro przesyłki to AD0N26J03L84FHSSV - potrzebuje tylko etykietę
@Banan13p Nie widzę tego zwrotu w naszym systemie. Prześlij zrzut ekranu z zakładki, w której masz informację, że zgłosiłeś zwrot.

@Banan13p Dziękuję.
Na przesłanym zrzucie nie widać którego zamówienia dotyczy ten zwrot. Żebym mogła zweryfikować sprawę, konieczne jest przesłanie zrzutu, na którym pokażesz, że oznaczyłeś zwrot dla wskazanego przez siebie zamówienia.
Jednocześnie z informacji widocznych na przesłanym zrzucie wynika, że nie potrzebujesz etykiety. Wystarczy, że napiszesz na paczce kod zwrotu.
to wystarczy
Twoja przesyłka to Allegro Delivery a nie DPD. To są dwie różne firmy kurierskie. Nie ma więc możliwości wygenerowana etykiety DPD do nr przesyłki innego przewoźnika.
dobrze, a można utworzyć etykietę do Allegro Delivery?
@Banan13p Na podstawie informacji zawartych w reklamacji, której numer jest widoczny na zrzucie, udało mi się ustalić, że nie zleciłeś zwrotu towaru w zakładce, ale żeby odesłać produkt, skorzystałeś z linku przesłanego w ramach reklamacji.
Jak już pisałam, nie potrzebujesz etykiety. Na paczce musisz napisać kod zwrotu i to wystarczy. Otrzymałeś instrukcję: