Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem wczoraj kołnierz pooperacyjny dla kota. paczka miała być dzisiaj w punkcie, a utknęła gdzieś w magazynie. Zależało mi na czasie bo zwierzak się męczy a tu taka skucha. Przewoźnik i numer przesyłki : Allegro A00073J8D6.
Przykra sprawa szkoda że przewoźnik nawalił w tej sprawie
@Allegro_One podziałajcie z przesyłką aby dotarła do kupującego jak najszybciej
@alt1970 Sprawdzamy co dzieje się z tą paczką.
I tutaj zaczyna się "paranoja". Jest problem, że w następny dzień po zakupie klient nie otrzymał towaru. A przesyłki dostarczają samoloty.... i Świety Mikołaj.
Mogę zasugerować jedynie jedno: odrobinę zdrowego rozsądku...
Wystarczy "korek na autostradzie", auto złapie "kapcia", idzie zima - zaśnieżona droga, kilkugodzinne opóźnienia - to powoduje opóźnienie w transporcie z punktu A do B , a potem dalej. A to nie jest tak, że kurier zabiera paczkę od nadawcy i pędzi z nią do kupującego - bo są tacy, którzy tak myślą. Np. paczka nadawana do sąsiedniej miejscowości (np. 4 km) - tak jest u mnie - nabija drogę ok. 150 km.
Gdybym kochał swoje zwierzątko nie sknerzył bym 2 złotych na najtańszą dostawę względem InPost, który przesyłkę by dostarczył.
sugeruję przeczytać regulamin przewoźnika którego wybrałeś o wróżeniu z fusów prognozowanego terminu dostawy nawet nie wspominam bo to czarna magia, natomiast normalnie usługa na jutro ma wpisany czas dostawy chyba 3 dni robocze, a na dzisiaj 2 dni robocze normalnie dopłacasz za teleport w swojej fantazji