Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj dostałam komunikat, że odbiorca odmówił przyjęcia przesyłki, nic takiego nie zgłaszałam. Dziś już widnieje komunikat że jest odesłana do nadawcy. Proszę o dostarczenie przesyłki. Jeśli był jakiś problem z jej dostarczeniem można było się było skontaktować i przekierować ją do innego boxu. Proszę o interwencję i nie odsyłanie paczki chciałabym mieć ją w poniedziałek w punkcie. nr przesyłki A00073N9I7.
@5Basia5 paczka prawdopodobnie nie zmieściła się do skrytki, dlatego wróciła w drogę powrotną do nadawcy. Wyjaśnimy dokładnie tę sytuację z przewoźnikiem i wrócimy do Ciebie z informacjami mailowo, ale jeśli to był rzeczywiście powód tego statusu, to nie będziemy w stanie nic więcej zrobić. Przesyłka w takiej sytuacji musi wrócić do nadawcy.
Wysłał a teraz wraca bo coś tam....😕
to dlaczego w takim razie miałam do wyboru tylko ten paczkomat, a nie zwykły inpostu (który mam dużo bliżej), dlaczego zmuszacie do zamawiania do tego paczkomatu a później wynikają z tego tytułu tylko problemy?
jak napisałam wyżej nie miałam możliwości wyboru inpostu tylko ten zielony był do wybory niestety
To już wiesz żeby nie kupować jak się nie ma wyboru.
O widzisz jak działa zielone ustrojstwo? Samo ci paczkę i towar potrzebny odsyła bo system tego czegoś to bug w postaci czystej ale w regulaminie tej podróby piszą że sprzedawca odpowiada a idą święta wysyp wtop na blackweek zaraz wyskoczy a co będzie na święta ano armageddon